onsdag den 11. august 2010

Skoleklar

Så er der styr på lortet!

Taskerne er tjekket, tømt og fundet i orden*, penalhusene efterfyldt, blyanterne spidsede, skoleskemaerne skrevet, bogindpakningpapiret købt, müslibarerne bagt – og nu lader vi roen falde over os, inden det hele går løs i morgen.

Og ved I hvad? Kepi lever stadig – trives i bedste velgående, og skal passes af Mormor i morgen mens undertegnede er i skole med poderne. Der er nemlig styr på det, ja der er så ;-)

………………..

*…bortset fra det ene æble der lå på bunden af Astas taske. On the upside havde det så ligget der så længe at det ikke længere var råddent, men derimod helt tørt og fladmast. Og lugtfrit!

3 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Det var da heldigt, at der ikke skete mere end et godt tørt æble... husker stadig for år tilbage, da yngste havde glemt en madpakke i skoletasken op til sommerferien... vi fandt den, da det lugtede så voldsomt at jeg troede der lå en død rotte eller lign. Fy for hel.... siger jeg bare ;-) det kostede en del tårer fra datteren, da tasken kun var 1 år gammel, OG en ny skoletaske, den anden var total ubrugelig... ;-)

zpiffen sagde ...

Ork, herregud. Jeg har haft en elev, der havde glemt en død muldvarp. Lækkert!

Kirsten sagde ...

Fy for pyffer!!! En muldvarp??! *Ydrk*

...Madpakkehistorien er også slem, men muldvarpen, dén tager altså 1. pladsen ;-)