mandag den 16. august 2010

Countdown. Fordi jeg kan!

Top 10 over ting der rumsterer i mit hoved for tiden:

10/ Vendekåber

Mennesker der siger én ting, og mener en anden. Dét har jeg svært ved at håndtere. Ikke kun p.t., men generelt.

Desværre findes der relativt mange af dem.

9/ Rødløg og avocado

Godt til a.l.t.

Enough said.

8/ Trådløse telefoner i hjemmet

Hvad er fidusen? Vi har dem, men bruger dem aldrig.

Hvorfor? Fordi 1/ vi aldrig kan finde dem 2/ de aldrig er opladt (se pkt. 1).

Mon ikke man bare skulle opsige sit fastnetabonnement…

7/ Fluer

Ikke så meget shit dér. Jeg vil bare gerne vide 1/ hvorfor de altid lægger sig til at dø i min vindueskarm? 2/ hvor meget lort der i virkeligheden kan være i en flue? 3/ om ikke man kan få nogen af de der “døgnfluer”, for det ville skisme være skønt om de døde lidt hurtigere?

6/ Mænd, og deres næsten sygelige forhold til Top Gun

Jojo. Filmen.

Jeg ved da ikke hvor mange mænd jeg kender, der kan samtlige replikker fra den film – og de synes næsten allesammen at det stadig er go´ lir når man får mulighed for at fyre “You can be my wingman anytime”, “Bullshit! You can be mine!” af.

Jamen, WTF??! Den er fra engang i firserne; mens Tom Cruise og Val Kilmer stadig havde en smule tiltrækningskraft (Kilmer mere end Cruise, I might add), og alligevel går Søren nu rundt i 2010 i en t-shirt med Top Gun logoet på brystet – og teksten “MAVERICK” tværs over ryggen.

Udløbsdatoen taget i betragtning på filmen, er det stadig en af hans fedeste t-shirts…

5/ Mænd, og deres næsten sygelige forhold til Dirty Dancing

Jojo. For det har de.

På trods af at de altid kategoriserer den som chick-flick, pladderromantik og hvad vi ellers kan komme på af lettere nedladende og spydige kommentarer, synes jeg det er påfaldende hvor mange mænd der stadig kan finde lejlighed til – med jævne mellemrum – at fyre “Nobody puts Baby in a corner!” af.

Jeg tror de allesammen gerne vil være Patrick-drengen. De vil bare ikke indrømme at det i virkeligheden er sjovere at danse, end at hænge ud i baren.

4/ Den menneskelige hjerne

Helt ærligt; hvor nemme kan vi mennesker være at manipulere med?

Alverdens reklamefolk klapper i deres små fedtede hænder af fryd, når de endnu engang får overbevist masserne om – gennem langsom, men stålsikker, promovering – at “ta-daah!” er det eneste rigtige.

Nu har én af de farver jeg altid har afskyet – koralfarvet – fundet vej ind i min garderobe. Og jeg kan li´ den! Hvådden skete dét lige? Jo, I gættede rigtigt: Påvirkning af min underbevisthed.

Jeg kan af og til blive lidt bange for, hvilke tendenser man (læs: jeg) kan lokkes til at hoppe med på, ude i fremtiden…

3/ Kropsbehåring

Hvorfor (!!!) vokser hårene på benene med tidobbelt hast om sommeren? Jeg synes efterhånden skrabere udgør en betragtelig del af budgettet, og det er lige før dét alene kunne få mig til at længes en smule efter vinter. Ikke fordi jeg synes vinterpels på benene er specielt sexy, men jeg kan altså nemmere leve med en smule stubbe når det kun er mig selv (og Søren, den stakkels mand) der skal se dem.

2/ Hedins lov

Ja, mit efternavn er Hedin, og loven består i at alt det der kan gå galt, går galt.

Hvori ligger f.eks. rimeligheden i, at både foodprocessor og opvaskemaskine står af lige efter en lang, dyr sommerferie? Nu har jeg sveskefingre hele tiden, og kan ikke lige se hvornår dét ender.

1/ Lady Gaga

Og det sucks! Jeg har da virkelig, virkelig svært ved at klare at hun kører i baghovedet hele tiden.

Alejandro?! Come nu lige on, for helgoland da osse… Det er da det ringeste hun er disket op med indtil videre – og desværre samtidig den største sniger.

Den fæstner sig på harddisken og nægter at forsvinde igen. Lyrik på samme høje plan som Rihannas (og er det i virkeligheden ikke bare en smart måde at hedde Anna på?) “Um-be-rella-ella-ella-ella”.

Pisosse.

6 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Jeg har aldrig brudt mig om koral -og gæt hvad der ligger klippet og klart ved siden af symaskinen.
Og det er ikke bare et lille diskret tørklæde, nej det er en megastor tunika med masser af rynker. Og for det ikke skal være løgn er der en vest, der passer til - OG på hæklenålen et tørklæde!
Mærkeligt, hva? :-)

Kolorista sagde ...

Først var det lilla (adr-flippet-halvfjerdser-batik-ble-farve), så var det gul (firser-fimse-primær-vammel-farve) og nu koral... jeg ved LIGE hvad du mener - men hvordan fanden skal man modstå de dér billige lemminge-tricks, der handler om at ALLE der er smarte ser smarte ud i de farver lige præcis i den sæson hvor de bliver smarte... jeg ser så semi-smart ud i farvernes 2. sæson, plus i den sæson hvor de ikke længere er smarte... Damn! Hvordan gør de dér trendsættere det???
Apropos mænd: din mand kan vist altså li film min mand ikke kan - til gengæld kan min citere From Dusk till Dawn + Snatch - forfra&bagfra og i søvne... Belastende! Så hellere top gun og DD!! KH Lisbeth

Kirsten sagde ...

Kirsten - Du er s´gu da for ALVOR hoppet på koral-bølgen! Så langt er jeg ikke endnu... men lur mig om det ikke kommer snigende bagfra når man mindst venter det.

Lisbeth - Hahaha :-D Jeg ved præcis hvad du mener med "semi-smart i farvernes 2. sæson..." o.s.v. Jeg ville matche dig SÅ perfekt! ;-)

Og mht filmene: Næhnej du. Søren ser bare ALLE slags film, og citerer også rigtig gerne både

From Dusk till Dawn ("...please, would you eat my pussy?", "you guys are ALL in my coolbook!", "okay harddrinkers. Let´s get drinking")

og

Snatch ("me-Ma´s-terrible-partial-to-perriwinkle-blue", "d´ya-like-dags?", "she-could-use-a-caravan")

og mange, mange flere! Jeg spurgte ham om et par hurtige citater, og nu er han allerede slået over i "Desperado" også. Som skidt fra en spædekalv! ;-)

Kirsten sagde ...

Inden jeg når til den koralfarvede, har jeg lige en lilla der skal syes!
Et af mine favoritcitater er fra en film med Kurt Russel og Sylvester Stallone - husker ikke titlen - hvor Russel siger: "Who do you think you are? Rambo?"
Og Stallone svarer: "Rambo is a pussy!"

Kirsten sagde ...

Jeg kunne ikke lige huske ordvekslingen, Kirsten - men filmen, det er "Tango and Cash" og den kan jeg sagtens huske.

Kirsten sagde ...

Tango og Cash. Det er da lige det det er.