fredag den 20. august 2010

Menneskets bedste ven. Eller nåed…

Livet i et hjem med hund er dejligt. Det kan også være en kende anstrengende en gang imellem. Eller hver gang herren i huset går tur med ældstehunden.

Så opfører yngstehunden sig nemlig højst besynderligt. Totally weird. Og irriterende. Totalt irriterende. Som i “hold kæft, eller jeg kvæler dig køter!”.

Hvis du har tålmodighed synes jeg du skal se hele videoen. Den er lang, men jeg lover dig følgende:

Bagefter sætter du meget mere pris på den fred og ro der omgiver dig.

Dette her er hverdag herhjemme.

Psst. Bare ignorer den utroligt nordjyske dame med den underlige stemme – og det let ondskabsfulde grin. Nåja, og rodet. Det er den tøsede hund det handler om. Og mit mentale helbred.

4 kommentarer:

Alice M sagde ...

Nååårh... stakkels stakkels vuf.

Kunne han ikke tage dem begge med? :D

Kirsten sagde ...

Jo, det kunne han Alice. Og det gør han, flere gange dagligt. Men:

Nogle gange har de godt af at komme ud hver for sig også, både for at få vedligeholdt lydighedsøvelser og for at få "one-on-one tid med farmand".

Det er så bare lidt skidt at være dem der er tilbage i huset med Tudefrans imens ;-)

Inge - Viva Italia sagde ...

Alt imens jeg ser din video kunne jeg optage en lignende hjemme hos mig....... en cairn terrier, der farer fra den ene lænestol til den anden og knurrer fælt og en berner sennen der forvirret lunter efter og siger vuf vuf....

Tulipaner og tomater... sagde ...

Og jeg som troede, at vi var hårdt ramt, når Hera gør i falset, fordi den lede, sorte kat er ude i haven og hun er indendøre. Du har min dybeste medfølelse og store respekt :-)