tirsdag den 3. august 2010

Hollaop!

…hvor er der mange ord i fire 9-12 årige piger på et døgn!

008

Og med Agnes (som er helt udenfor kategori) ved siden af, føltes det nærmest som om jeg havde styrtblødninger ud af ørerne en gang imellem.

Men de hyggede sig – og det gjorde vi også.

Manden i huset var kommet til at love Asta at det var okay med et slumberparty i teltet, og dét kan da ikke lade sig gøre uden mindst tre veninder, chips og popcorn, sodavand, hemmelighedssnak, S-P-eller-K, *fniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!!*, ekstreme grineflip, udspioneren, livretterne til aftensmad, cykelture, waweboard, godmodige drillerier, mere *fniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!!* og meget sen sengetid.

014

På trods af alle de ord der var i de piger, er “godnat” åbenbart ikke en del af deres vokabularium. I hvert fald blev der ikke ro i teltet før klokken havde passeret 01.15 – og dét var kun fordi den fæle trold fra Mamaland udstak et dekret om ro eller indendørs overnatning. Enten-eller. Slut herfra.

Nu er alle overnattende gæster sendt hjem igen, og roen sænker sig langsomt i det lille hus ude på landet. Og at dømme ud fra Astas energiniveau i dag, er vi voksne vist ikke de eneste der er trætte dagen derpå…

2 kommentarer:

Merete sagde ...

har nogen der er en tand ældre ... og det bliver det ikke bedre af ;0)

Kirsten sagde ...

Jeg tror dig, Merete - og jeg græmmes ved tanken....... ;-)