torsdag den 19. august 2010

Jamen, jeg er bare GLAD!

Glad for at det ikke kun er mig der synes mine ting er sjove. Glad for at køberne endelig har opdaget min Amio-shop. Taknemmelig for at de trykker på “køb”.

Jeg havde faktisk næsten opgivet… Måske er jeg bare ikke så tålmodig som jeg troede.

Og jeg véd godt jeg kun har fået solgt to ting indtil videre. Jeg véd godt at tingene ikke ligefrem flyver ned af hylderne. Men jeg er bare glad!

4 kommentarer:

Frk. Hverdag sagde ...

Tillykke med salget. Der er bare noget helt specielt ved at sælge nogle af sine hjemmegjorte sager...

Held og lykke med shoppen.

rikke sagde ...

hej, det er mig der har købt den fine røde clucth, så den først her på din blog og tænkte at den var da helt skøn..og stødte så, tilfældigt, på den på Amio. Så keep up the spirit :-) kh Rikke ( bor også laaaangt ude på landet!)

Kirsten sagde ...

Der ER nemlig noget specielt ved det, Frk. Hverdag. Det gør grundglad helt ned i maven :-)

Og Rikke... Rikke, Rikke, Rikke - din dejlige tøs! Du gjorde mig så glad :-) Din clutch ER sendt afsted, så du skulle gerne modtage den i morgen (om LortePostDanmark vil). Jeg håber du bliver superglad for den :-)

rikke sagde ...

Hej Kirsten

Den skønne ting er arriveret!! ... og jeg må sige,at jeg ER superglad og dybt imponeret over de små patchwork sekskanter, det er helt vildt flot udtænkt og ikke mindst, udført! Du kan godt sætte en større produktion i gang for min skyld. Bare mit selskabsliv kan følge med...( ellers må jeg spankulere rundt med den herhjemme!)

Og den lille kære godte indeni er mindst lige så velkommen, mine nøgler jubler over endelig at slippe væk fra deres nuværende gyselige reklametingest-hjem!

kh Rikke

Tusind tak