lørdag den 16. oktober 2010

Man undres…

Af og til driver nysgerrigheden mig til at tage et kig bagom kulisserne.

Hver gang en ny lægger en kommentar herinde, klikker jeg videre til vedkommendes blog, og på den måde åbenbarer der sig gang på gang nye og spændende sider der er vel værd at gæste. Ikke alle vender jeg tilbage til, men det er mest fordi jeg af og til glemmer hvor, hvem og hvad – og det kan resultere i lidt af et detektivarbejde fra tid til anden, når der liiige var noget bestemt jeg skulle finde igen.

Men dét min nysgerrighed denne gang drev mig til, var at tage et nærmere kig på alle jer der har tilmeldt jer som faste læsere herinde. Alle er mere end velkomne, for det gør mig utroligt glad at I finder det jeg skriver værd at læse, og også værd at vende tilbage til.

Men har I prøvet det nogensinde – at tage et kig på jeres læserskare? Jeg kan undres over hvad det lige er folk finder interessant herinde, for uden at skulle gøre op i segmenter, målgrupper og deslige er der altså et par stykker hvor jeg tænker “What??!”

Det er mennesker der selv skriver rigtig godt, har interessante betragtninger og gode indlæg – men det er alt andet lige også mennesker der er meget anderledes end mig, og mennesker hvis hverdag er laaangt fra børneræs, håndarbejde, tanker om ledighed, mærkelig musik og sære rablerier.

Jeg undres…

Men jeg glædes også!

5 kommentarer:

Onkel Anne sagde ...

Hmm lad mig vende den om... Har du tjekket hvilke blogs du følger? Er der ikke et par stykker eller ti, som handler om græsslåmaskiner, fuglekrig eller andet ;)?
Det er der hos mig, men jeg giver dig ret i, at verden er forunderlig :)

Solrun Koivuneva sagde ...

Min faste læserskare er MEGET begrænset, så det tager mig ikke lang tid at finde ud af hvem der er hvem. Men jeg - ligesom dig - finder det vældig interessant at betragte dem der er mine faste læsere. Interessant at lære folk at kende igennem blogland.

Lydert sagde ...

Mange af os omgives mest med mennesker, der ligner os selv, men det at møde mennesker, der tænker og handler anderledes, er dét, der får mig til at rykke i min opfattelse af mange ting, dét der gør det ekstra spændende at møde disse mennesker med en helt anden indgang til og udfording i livet. Tak fordi jeg må kigge med

Kirsten sagde ...

Jamen, I har jo ret. Og der er s'gu nok en snert af voyeurisme i al den læsning. Det ER sjovt at kigge ind over hækken til dem der er anderledes end én selv. Tak for dén vinkel på det :-)

Nu gider jeg ikke undres mere :-)

Eva sagde ...

Blogland er forunderligt. Sætter tanker igang, inspirerer, forfærder, giver smil på læben, og tager tid.
Ind imellem må jeg forklare nogen (der ikke er "på"), hvad det dog er, der gør, at jeg bruger tid på bloggeri. At skrive for mennesker, jeg ikke kender, at følge mennesker, jeg ikke kender. Kan jeg forklare det?
Ikke helt, men jeg stortrives med selv at skrive,- og jeg elsker at følge med hos andre, lidt ligesom at læse en god bog eller et godt blad, høre en god historie. Det sætter livet i perspektiv. Også selvom nogen af dem jeg føler ikke ligner mig.