fredag den 29. oktober 2010

“Kom! Så tager vi røven på dig – med et smil…”

Er det bare mig, der synes der er noget lorent ved 97% af de reklamer der kører over TV-Shoppen? Lad nu bare være – du ser dem også af og til…

Helt ærligt; hvor mange plastic-fanden´er kan en helt almindelig husholdning i virkeligheden have brug for? Jojo, så kan de både snitte, hakke, findele og what have you - men det kan min køkkenkniv altså også, og den er både betydeligt billigere, og fylder langt mindre i mit miniputkøkken.

Dér blev jeg sidetracked for en stund. Sorry. Dét der egentlig fik mig til tasterne var nemlig noget der slår mig som et svindelnummer af de allerværste. Rent plattenslageri, og (i mit jyske sind) noget kun de allerdummeste falder for.

PostalGold!

Jowjow. Det er nemt. Du sender bare dine værdigenstande afsted med posten til folk der smiler bredt på den tyske, synkroniserede, Werthers Echte måde, og så sender de dig penge tilbage for aaaalt dit guld. Måske.

Er jeg for kynisk?

Eller er det de mennesker der benytter sig af “tilbuddet” der er åbentsindede? Blåøjede? Naive? Eller har de bare god forretningssans?

5 kommentarer:

mette b sagde ...

Ser dem ikke! Really! Men det kan måske hænge sammen med at vi ikke har kanalerne med dem på... ;o)

De, som sender deres guld afsted sådan må virkelig have knald i bøtten!

Kram

Brian sagde ...

Nu kender jeg ikke noget til postalgold, men det ligner da godt nok sådan en omgang amerikansk fuskeri, hvor man aldrig ser sine penge eller ting igen :-/ Jeg ville aldrig nogensinde gøre brug af sådan en service, og da slet ikke til guld.

M sagde ...

Årh hvad, det lyder da som en gang Nigeriabrev i tvshop-format!!! Der kan da vel ikke være mennesker derude der sender deres guld afsted???? Det lyder bindegalt! Har du også set den reklame for en teleskop-fiskestang? Det er min favorit: Mand er ude at køre, da han pludselig kommer forbi en sø. Og PUFF hiver han fiskestangen ud af sit handskerum og går ud og fanger verdens største fisk. Og på søbredden står en kok der tilbereder fisken fanget med den magiske telesopfiskestang...og selvfølgelig smager den helt fantastisk - også takket være den helt særlige fiskestang...tsk tsk tsk altså...

Pernille sagde ...

Det lyder som en joke... :p

Malene sagde ...

Min mad og jeg SKREG af grin da vi så den reklame første gang -dårligt synkroniseret og bare helt igennem UNDERLIGT!!!

Griner faktisk stadig lidt når jeg tænker over det!