onsdag den 13. oktober 2010

Det er bare mig; i fosterstilling, henne i hjørnet…

Jeg har lige fået besked – og I har været lige så tålmodige som undertegnede, så here goes:

Jeg fik det ikke. Og lige nu ved jeg ikke helt hvordan jeg har det.

Jeg er skuffet. Desillusioneret. Forbavsende rolig. Mere skuffet. Ked. En lille smule lettet, bare fordi jeg nu ved. Og lidt stolt.

Et sandt misk-mask af følelser. Og apati. På samme tid.

Det er jo muggen røv, ikke? Jeg ville gerne den stilling, den målgruppe, den arbejdsplads, de opgaver, de kolleger, dét friggin´ job! Det vil jeg stadig gerne – men det blev ikke mig.

Det hjælper bare ikke ret meget på de følelser, at den søde dame i røret forklarede mig, at grunden til at ventetiden var så lang, var fordi de var så utroligt meget i tvivl, at de måtte sove på det flere gange. At jeg var en utrolig stærk toer til stillingen, og at jeg kun tabte fordi der sad en med flere års erfaring med målgruppen. Og at de rigtig gerne ville have lov at kontakte mig, hvis der dukkede en ny stilling op i fremtiden.

Jamen, det kan jeg jo ikke vente på, vel??? Vel?

Men alligevel ville jeg gerne. Hvis jeg kunne, men det kan jeg ikke. Jeg må op på jobkrikken igen, søge flere stillinger og forhåbentlig ramme plet igen. Snart.

Der er bare så forbandet langt mellem dén slags jobs som dette her var.

Det er s´gu lige til at tude over.

13 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Øv, øv, øv , tis, lort og alt muligt.
Men op på hesten igen, når du er færdig i sofahjørnet, det skal også have sin tid.
Kirsten

Sus sagde ...

Hvor jeg føler med dig, det skulle da have været dig! Men tud bare løs, man skal af med følelserne.

Jeg er i samme båd som dig mht min jobsituation og ved, at jobsøgning og det der hører til, er superhårdt for sjælen.

Men du skal vide, at du er meget inspirerende for mig både personligt og i min jobsøgning. Jeg pønser nemlig lige nu på at skrive en ansøgning, der bryder med alle normer. Det ku´ jo være...

Så klø på Kirsten, dit blog-bagland støtter dig!

mette b sagde ...

Og så ved jeg sq ikke liiige, hvad der er det rigtige at sige, men så siger jeg det!
For øv og sq og da osse!

Et stort varmt bamsekram fra
mette

hulebo sagde ...

Æv og r*v! Jeg prøvede faktisk det samme for to år siden. Øv, hvor var jeg ærgerlig...men da de så ringede efter to måneder, fordi de havde fået lov at ansætte én til - havde jeg fået et nyt job. Bedre. Jeg krydser fingre for, at et endnu bedre job venter på dig!!

Liselotte sagde ...

ØV Kirsten! Jeg havde ellers krydset ALT, der kan krydses, men jeg synes, at du har fået en meget fin tilbagemelding. Måske var det bare ikke lige nu, men først senere, at du skal ende der. Det håber jeg - og ellers venter der bare noget lige så fantastisk henne om hjørnet. Jeg ved det bare! :-)

Kirsten sagde ...

Jamen, I har ret. Allesammen. Det ER øv og sur røv - men jo, det var også en rigtig fin tilbagemelding at få, og dén gør mig stolt. Og måske venter der noget godt lige om hjørnet.

Om ikke andet, så venter der forhåbentlig ferie, for dét har jeg tænkt mig at tage nu. Fandeme så.

Det har jeg endnu aldrig benyttet mig af endnu, ferie under ledighed, men nu skal det være. Jeg er kørt træt, og vil have lov at trække vejret lidt sammen med pigerne.

Så hvis jeg kan få lov af Systemet, tager jeg hermed ferie fra på mandag. I en uge - eller måske to. Sådan skal det være.

Kolorista sagde ...

ÆV!!! Og tud bare - alt hvad du orker. Spark til noget! Æd is (ikke bare små trætte left-overs, men LITERVIS!!!) - og tag al den ferie du kan få&har brug for! Krammer - og op på krikken igen. Jeg gir en hestesko!!! Lisbeth

Lavendel sagde ...

Øv øv, Kirsten - de ved sgu ikke hvad de går glip af! Tud det uuuuudd-
knus Lavendel

Pernille sagde ...

Damn..
Og op på hesten igen...

Jeg synes også du fik en rigtig god tilbagemelding, også selvom det måske ikke lige var det, du havde ventet.

Ferie er en god ting, og så venter der helt sikkert flere spændene jobs ude i fremtiden :)

Kirsten sagde ...

ØV OGSÅ... var sikker på at jobbet var dit, når du nu ikke havde hørt noget... men de har jo så også været rigtig meget i tvivl. Det kan du så bare ikke bruge til en hamrende fis, nej du kan ej.

Håber du har fået sparket til nogle sten, spist lækker mad, drukket vin og bare hygget dig i dag... det trænger du til efter sådan en "omgang" ;-)

Held og lykke med næste step i job-junglen...

Bente P sagde ...

Bare vent, Kirsten..
Der er et meget bedre jobb på vei til deg - så nesen i sky og før deg frem!
Den ligger derude og venter på deg, den vet det bare ikke ennå..

Hilsen Bente i Norge..

Stella Dea sagde ...

Kæreste Kirsten. Det nytter faktisk både at skrige og tude. Så er DEN del nemlig ude af kroppen og giver plads til næste følelse og næste reaktion.
Det der med de job der, er bare noget af det værste og utrolig hårdt for folk. Det bliver aldrig en rutine. Man ønsker, håber og beder bare SÅ meget hver gang. Synd for dig, men tag også ordene fra den flinke dame til dig. Det er jo faktisk rigtig flot og du var da lige ved og måske, hvem ved, ringer de lige pludselig.
Held og lykke med fremtiden

ThinkingSpace sagde ...

Åhhhhhh, øv, æv, øv øv!!!!

Heldigvis ringer de nok til dig, når hende der fik det om 3 måneder får et nyt job igen, bliver gravid, brækker benet meget kompliceret eller lign. - bare vent, de gemmer helt sikkert din ansøgning. :-)