onsdag den 20. oktober 2010

Dagens absolut mest uvigtige spørgsmål

1/ Hvad sker der lige for tøj med patchworkprint? Forstår det simpelthen ikke; hvis man vil have patchwork er det da for fanden selve håndværket der er det pæne – ikke bare et eller andet billigt pisstof med “noget der ligner”.

2/ Laksefarvet og lyslilla. Der bare findes andre farver i verden, så hvorfor er det kun de to farver der er repræsenteret på tøjhylderne ude i verden lige p.t.? Vi er altså nogen der kommer til at se pænt blodfattige ud i skidtet…

3/ Helt udenfor kontekst: Er det muligt at ryste så meget røv til zumba, at det føles som om efterdønningerne aldrig lægger sig igen?

4/ Kan en undulat få frihedsfrygt? Lidt ligesom fanger der har været låst inde for længe, og endelig får udgang – men ikke tør forlade murene? Jeg tror altså det er sket for Pipton…

5/ Når man har haft lyst til Sour Cream & Onion Chips i over en uge – er det så bare at være standhaftig, eller er det bedst at give efter overfor trangen inden den bliver alt for overvældende, og man ender med at grovæde en hel pose?

6/ Hvor lidt må man have lov at lave i sin ferie?

7/ Er Dagens Mand på tv ikke bare så meget bedre med bøsser, at de lige så godt kan droppe normaludgaven? (…og hvad sker der lige for aftenens deltager, der ligner Donatella Versace så meget at der er skræmmende???)

8/ Kan man mon godt læse mellem linierne her, at pigerne er på ferie hos Bedsterne – og at jeg har alt, alt, alt for megen tid for mig selv?

4 kommentarer:

Kirsten sagde ...

ad. 1:
Har jeg ikke tænkt over, men du har ret.
ad. 2:
Enig, jeg har dog lyslilla selv. Jeg så i Svendborg petrol og blomme i så mørke toner at de næsten var grå, vildt flotte, men er de i stofforretninger, nej.
ad. 3: er jeg sikker på.
ad.4: Stakkels Pipton. (men undulater udenfor deres bur burde forbydes, jeg er bange for kræene)
ad. 5: Jeg er vist ikke den rette at spørge, min mand arbejder på KiMs.
ad. 6: absolut ingenting, vi har fortjent det
ad. 7: ser det aldrig
ad. 8: Nej, sleeeet ikke
God ferie. :-)

Eva sagde ...

Hvorfor må man ikke spise en hel pose med sourcream og onion?

Kolorista sagde ...

Hmmmm... U-vigtige spørgsmål, sagde du??? Jeg mener da du er inde omkring kerneområderne i eksistensen!!! Sour Cream and Onion - så blir det næsten ikke mere liv-eller-død-vigtigt!!! Spør som Eva: hvad er der nu galt med hele posen??? Man véd jo at sådanne cravings kommer ca lisså ofte som haleys komet, og du kan vel godt tåle bare én lille bitte pose hvert 156´ende år, ik???
Nyd dine børne-fri dage! KH Lisbeth

Solrun Koivuneva sagde ...

Tak for dagens første latter -du er bare herlig.

1. Folk kan desværre godt lig når tingene er billige, s skidt pyt om det er noget ragelse.

2. Jeg tror modedesignerne har tænkt at nu skal alle vi blege danskere ned med nakken.

3. Fik mig at grine højlydt. Min mand plejer at drille mig med at sige at man kan checke min dellefaktor, ved at tælle antal gange de ryster efter man han hoppet ;)

4. Du må ud at gå en tur med din undulat

5. Gi efter, vi kvinder har brug for en pose chips en gang om måneden - det har jeg i hvert fald bildt min mand ind.

6. Man må gå helt ned til Sabbat reglerne i Israel, hvor selv det at tænde en stikkontakt regnes for at være arbejde :)

7. Der bliver jeg dig svar skyldig

8. NEj slet ikke ;)

Fortsat god dovne ferie.