søndag den 24. oktober 2010

Gid man altid havde så megen tid til overs…

Jeg nyder stadig ferien i fulde drag, og således har jeg igen i dag fundet tid til at finde symaskine og overlocker frem. Det er skønt!

002

Rodet i baggrunden må man så tage i stiv arm. Det pynter ikke ligefrem, men jeg bilder mig ind at det er nemmere at lade strygebrættet stå fremme, når jeg alligevel skal bruge det med jævne mellemrum til den lille systue. I virkeligheden er det vist mere fordi jeg ikke gider bære det ind på plads…

I dag er det Agnes´ tur til at få udvidet garderoben. Hun skal have et par bukser af samme slags som de lilla jeg syede forleden til Asta – men nu bare i en skrap pink version. Man er vel syv, og har en mindre hær af prinsesser boende i maven.

001

Hvis jeg er heldig, når jeg at starte på lidt mere end blot bukserne. Jeg har masser af materialer i gemmerne, så det er vel bare et spørgsmål om at hive idéerne frem i lyset og komme i gang.

Jeg tror jeg har heldet med mig i dag. I eftermiddag når jeg måske at have huset helt for mig selv, for Søren har lovet at hjælpe nogle venner med murerarbejde, og pigerne er inviteret en tur i biografen med Morfar og Hanne.

Herligt for dem – og herligt for mig.

God søndag derude!

4 kommentarer:

Solrun Koivuneva sagde ...

Er fuldstændig enig med dig...gid man i det daglige havde så megen overskudstid.
Netop det at have tid...tid til at være kreativ, tid til bare at være, og så må rod være rod, det går ingen veje, så stres ikke over det :)

Sikke nogle kønne ting du får lavet

Eva sagde ...

Rigtig god fornøjelse med eftermiddagen. Det lyder da helt skønt.

Kirsten sagde ...

Lyder som en helt igennem dejlig måde, at afslutte en skøn efterårsferie på ;-))

God søndag til dig og dine...

Kirsten sagde ...

Det kunne nemlig være helt igennem skønt, Solrun - men sådan er verden desværre ikke indrettet. Og tak for rosen! :-)

Tak, Eva. Det ER skønt! :-)

Og i lige måde, Kirsten. Men husk nu; JEG afslutter ikke ferien. Jeg snupper lige en uge til... ;-)