mandag den 18. oktober 2010

Lidt ligesom i biografen…

Jeg fik en (hvis jeg selv skal sige det) brilliant idé da jeg stod under bruseren i dag. Jowjow, store tanker kan tænkes hvor som helst – og det er jo ikke fordi én selv kan styre hvor og hvornår de dukker op, vel?

Nuvel. Det var jo idéen vi kom fra, og ikke bruseren (selvom jeg sikkert nu fik plantet helt andre mentale billeder derude i de små stuer, end oprindeligt tænkt. Sorry!).

Egentlig havde jeg jo tænkt at donere noget patchwork-agtigt til en god sag, men: Det skal blive løwn, skal det. Min fabelagtige idé går nemlig på at hive en god gammel klassiker op af håndarbejdshatten, og bringe næsten glemte teknikker på banen igen.

“Næsten glemte”, fordi jeg personligt i hvert fald ikke har set dem brugt siden svundne tider på håndarbejdsseminariet – og det undrer mig faktisk lidt. Der er tale om utroligt fine effekter. Subtile, men elegante. Og med en snert af 70´er nostalgi over sig, for dengang var det altså hot.

Det skal tilbage, ja det skal. Og i morgen får I at se hvad jeg skal bruge dertil.

Now, how´s that for cliffhanger???

Jeg sagde jo det var lidt ligesom i biografen… ;-)

4 kommentarer:

Frk. Hverdag sagde ...

Er det Rya-tæpper? Hva, hva, hva?????

Kirsten sagde ...

Rya-tæpper ... Subtile, men elegante? Aaaarh, vel? ;-D

Kirsten sagde ...

I bad? Var vi ikke ude i noget med en hel dag i nattøj?
Sådan en havde jeg i går og jeg nåede s.. ikke i bad.
I dag har jeg derimod været meget aktiv, jeg var i bad allerede kl. 11.30 ;-) Men i morgen....måske

Kirsten sagde ...

Hahaha... :-D
Meget observant, unge dame! Men jo; jeg sneg mig alligevel til at tage et bad i går, inden jeg skulle til zumba. Der er jo ingen grund til at stinke mere end nødvendigt, vel? ;-)