Men det var kun fordi jeg havde fri i dag. Og fordi jeg allerede var færdig med ansøgningerne. Og fordi jeg først skal hente pigerne i strikkeklub kl. 16.30.
Nu har vi heldigvis foccacia og pizzasnegle til fryseren og madpakkerne, så hende overskudmor må da gerne kigge indenom igen en anden dag ;-)
4 kommentarer:
Uhm det ser lækkert ud!
Er opskriften på foccaciabrødet en du vil dele? :)
Så tror jeg at jeg vil lege overskudsmor i morgen ;)
Det er bare sådan en god ting at få lavet ;)
De er guld i fryseren.
Yt.
Uh hvor er det da bare dejligt når man lige får tid og lyst på samme tid, til den slags ting.
Sandie: Jeg nåede det ikke i aftes, men der kommer hurtige anvisninger her:
Lav en god pizzadej af ca. 6 dl lunkent vand, 1 pk gær, 2 tsk salt og 2 spsk olie - æltet godt med omkring 650 g hvedemel/durummel (half´n´half). Så er dejen MEGET fugtig, men det er godt.
Lad den hæve ca 1 time, hæld i bagepapirsbeklædt bradepande og dryp med olivenolie, drys med salt og rosmarin/oregano/whatever og prop halve cherrytomater i med rund hånd.
Lad efterhæve yderligere ½ time under et fugtigt klæde, og bag ved 225 grader i ca 25 minutter.
Velbekomme! :-)
Send en kommentar