søndag den 18. januar 2009

Weekendberetninger

De sørgelige rester fra weekendens fødselsdagsudskejelser står på bordet nu, men der er sjovt nok ingen der tager af dem. Vi er mætte. Fyldt op.
Mætte af burgere, chips, boller og brunsvier med slik. Fyldt op af hyggelige gæster, sjove spil, snak og gode oplevelser. Det har været en dejlig weekend.

Som jeg allerede har nævnt, stod dagen i går på børnegæster og discotek, og det var sjåååååwt. Ungerne hyggede sig - og hang nogle gange helt oppe under loftet i ren overstadighed. Der var stopdans og præmier, der var generel leg og grinen, der var på et tidspunkt frække tegninger der blev sat på ryggen af vi voksne (og vi anede selvfølgelig ikke uråd...!), der var slik- og frugtspiseri - og et par gange var der selvfølgelig også skænderi, krukkeri og "hun sagde... hun gjorde... jeg vil ikke... må de vel....", for det var altså småpiger vi havde på besøg. Hold da op, som kønnet viser sig fra den grimme side nogle gange ;-) Godtnok er jeg pædagog, men jeg er ikke helgen, så et par gange måtte der trædes kraftigt i karakter, og det virkede da også efter hensigten. Resten af aftenen gik (næsten) problemfrit, men det haltede lidt den sidste halve time. De var brugte, småpigerne, med al den krudt de havde fyret af hardcore på så relativt kort tid. Jeg tænker de fleste næsten nåede at falde i søvn på vej hjem i bilerne.

Dagen i dag har så været helliget familien. Vi var 14 stk til boller og kaffe, kagemand og cookies her i eftermiddag. Alle bedsteforældrene, onklerne og tanterne og selvfølgelig kusinen var mødt op, og det var superskønt. Jeg elsker altså de gange vi alle kan samles. Det er så hyggeligt og uhøjtideligt - og pigerne elsker når alle deres yndlingspersoner er samlet. Det gør jeg også.

Selvfølgelig var der gaver, og det gik jo næsten som til jul. Der blev bl.a. pakket spil op, denne gang til PS2´eren - og igen denne gang endte det med at faderen og onklen stod og spillede, mens den begavede selv måtte vente. Tålmod, Tormod... Hun var nu heldigvis ikke ked af at vente, for hun fik mindst lige så megen sjov ud af at se hvordan Onkel og far dummede sig, når de ikke ramte rigtigt i Guitar Hero. Bagefter blev der sat High School Musical på, og dér brillerede tøsen bigtime, så de slet, slet ikke kunne være med, de gamle :-)

Og så var der dagens store overraskelse. Bedsten havde taget grejet med hjemmefra, så fødselaren kunne få lavet huller i ørerne i dag. Hun har plaget om det i flere år, men forældrene har stejlet - indtil nu. Det var en stolt, stolt 8-årig der kom ned i stuen bagefter, og viste øreringene frem. Og for at gøre oplevelsen helt perfekt havde vi allieret os med Astas bedste veninde og hendes forældre, for pigerne har altså haft aftalt i lang tid, at skulle de nogensinde få lov til at få de dér huller i ørerne, så ville de have det gjort sammen. Som sagt, så gjort - så Julie kom på besøg i dag, og selvfølgelig fik de ens øreringe, tøsebørnene.
"Og det gjorde slet ikke ondt!" :-) Godnat, og sov godt, din store unge!

Ingen kommentarer: