onsdag den 7. januar 2009

Kun for sjov

Nordhjem holder udsalg. Det er altså for fristende, for de nærmest forærer mange af varerne væk, synes jeg. I dag kom posten så med den dejligste lille kasse til mig, fyldt med det reneste, pureste guld.

Jeg har begrænset mig, for der var såmænd meget mere jeg godt kunne have købt, men det blev altså kun til en brøkdel af ønskerne - og mest julepynt til næste år, så nu glæder jeg mig såmænd allerede igen...

Jeg kunne ikke stå for topstjernerne fra Rice, så af dem røg der to i kurven, selvfølgelig i hver sin farve. Englene måtte selvfølgelig med, én af hver slags. Derudover lidt prikket satinbånd i lækre farver til lageret-over-alt-mellem-himmel-og-jord og lidt ornamenter til at pynte op på et ellers småkedeligt bloklys. Og så...

Jeg tror de bliver mine nye yndlinge. To af de fineste, sjoveste, gladeste halskæder jeg længe har set. Én med en lille gul blomst på, og én med et pink næsehorn med attitude. Jeg elsker dem, og de har lige præcis den mængde humor, spræl og kant de skal ha´.

Jeg er sikker på, at næsehornet følger mig ud i verden i morgen, så ser du en lalleglad nordjydsk kvinde med tykhud om halsen, så vink. Det er sikkert mig :-)

2 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Det kunne også være mig, Kirsten ;-)

Kirsten sagde ...

Aarh, kunne du heller ikke stå for tykhuden? Dejligt... Så husker vi da bare at vinke til hinanden, Liselotte :-)