onsdag den 21. januar 2009

Business as usual

Det er ganske almindelig onsdag, og jeg er lige kommet hjem fra et døgn på arbejdet. Jeg starter med en stille kop kaffe og lidt tid ved pc´en, mens radioen kører i baggrunden (P3, of course). Sådan er det altid om onsdagen. Stilletid inden det går løs.

P3 spiller Dansktop-musik lige nu. Ikke lige min kop the, men der er som altid en god portion humor indblandet, og så går det jo alligevel. Jeg kunne nu godt snart bruge noget lidt mere up-beat, for ligesom at blive sparket igang. Jeg satser på at få travlt i dag, så hvis radioen kunne få mig i et højere gear, ville det da være skønt.

Onsdag har en fast rutine. Hjem fra arbejdet om morgenen, praktiske opgaver overståes om formiddagen (vasketøj, oprydning, støvsugning, indkøb, træpiller på fyret, travetur med Jagger, forberede aftensmad, opvask og eventuelt), pigerne hentes i børnehave og strikkeklub om eftermiddagen, få pigerne i dansetøjet, sige hej til Søren når han kommer hjem fra skolen, sige farvel til Søren inden han smutter afsted til sine aftaler, afsted til dans i 1½-2 timer, aftensmaden venter hjemme, spise, gå med Jagger igen, fodre ham, hjælpe Asta med lektier sideløbende, putte piger i nattøj og børste tænder, læse go´nat-historie - og puuuuuust ud... Splat!

Egentlig har jeg en lille ide om at skulle i gang med at rydde ud og rydde op i helvedes forgård i dag - i daglig tale kaldet arbejdsværelse/kontor/syrum/garderobe/altmuligkaos. Det kommer bare til at tage hele dagen, så måske jeg skulle redigere lidt i den ellers ret faste rutine.

Jeg tror bare jeg hopper over hvor gærdet er lavest, og inviterer tøsebørnene med på Mickey D´s i aften. Så skal jeg ikke tænke på en masse indkøb, aftensmaden skal ikke laves - og de får det eftertragtede plasticrallerpislegetøj med hjem i deres Happy Meal kasse.
Jæhæi! Sounds like a brilliant plan, McFly.

6 kommentarer:

Mette sagde ...

Er det bare mig eller? Er alle dage ikke bare sådan?
Det er de mere eller mindre her og jeg elsker hver og en af dem.

Kirsten sagde ...

Tjooeh, Mette. Det har du sådan set ret i. Jeg tror bare det er det skide rodeværelse der lige tager pusten fra mig...

Mette sagde ...

der er kun to ting at gøre i dette tilfælde, altså med det værelse.
1. accepter det, som det er.
2. gør noget ved det.
Så er det vare at træffe det rette valg, og husk nu på, at du bestemt ikke er den eneste, som har et rodeværelse:-)

Kirsten sagde ...

Kloge kone :-)

Jeg tror alligevel jeg vælger option numero dos. Jeg er alligevel allerede gået i gang ;-)

Inge - viva italia sagde ...

Jeg er kommet ind i en god periode.... rydde op, sortere, smide ud, sorte sække.... Det er fedt - der bliver plads og rum til foråret. Min teenage-søn på 14 år var helt bekymret i morges, da han skulle i skole. Han var bange for at jeg skulle indlemme hans værelse i min oprydnings-iver... Jeg forsikrede ham om at jeg ikke smed noget ud - men samlede næsten en sort sæk med alt muligt bras, han gennemgik den da han kom fra skole og det hele røg ud... Han har lige været inde i køkkenet og sige at han synes han værelse er blevet dejligt...... Selvsamme teenager vil ikke spise på MacD han siger maden er dårlig.... underlig unge:-)

Kirsten sagde ...

Fornuftig unge, Inge :-)Og sådan en gang oprydningsmode er nu fantastisk. Man kan få et helt simple living hjem lige pludselig - i hvert fald for en tid...