onsdag den 3. december 2008

Kunsten at begrænse sig

Jeg plejer at gå helt bananas når det kommer til hjemmegjorte juledekorationer og lignende. Overdådige adventsdekorationer og kalenderlys, og når jeg så alligevel har grejet fremme, 7-8 lysdekorationer der udover... Det er jo flot, men det er altså også tidskrævende at lave, for ikke at nævne halvpebret i materialer.

I år vil jeg se, om jeg kan begrænse mig. Derfor er der nu herhjemme kun de to førstnævnte, og de er i dén grad spartanske i forhold til de sidste mange år.


Sådan. Det er sådan det bliver i år. I hvert fald indtil videre. Så må vi se, om jeg kan slå mig til tåls med ikke at have julelys i alle vinduer og rundt omkring på møblerne...

(Bemærk venligst, at billederne er taget på nøjagtig samme sted i huset. Det er nemlig i skrivende stund det absolut eneste sted, hvor der er bare nogenlunde ryddeligt og præsentabelt. Jeg indrømmer det gerne: Kommer man her uanmeldt, er der ikke en skid Bo Bedre over det. Men derfor er der jo ingen grund til ligefrem at tage billeder af møgbunkerne, vel...)

2 kommentarer:

inge- viva italia sagde ...

Jeg bor heller ikke i et Bo Bedre hjem... men mellem os sagt, så bor der aldrig nogen..... hvem f..... kan leve som familie i et udstillingslokale.
Hjemme hos mig er der lejlighedsvej fyldt med vasketøj, hundehår, reklamer og almindeligt rod.... øhh, lejlighedsvis kan det erstattes med som regel....

Kirsten sagde ...

Det lyder AKKURAT som her, Inge - bortset fra at du ikke nævnte legetøj så det ligner Fætter BR ved lukketid :-D