lørdag den 1. august 2009

Jamen jeg er smålig, jeg ved det godt

…men jeg h.a.d.e.r det altså. Ved I hvad, vi lærer vores børn fra de er helt små, at når man skal cykle ude på vejen, så er det bagefter hinanden og helt ind til siden. Gør vi ikke det??!

Hvådden kan det så være, spø´r jeg, at hvert evig eneste forbandede år, når Tour´en vises i fjerneren, så vrimler de frem.

Mænnerne. Dem dér, der har indkøbt alt gejlet. Cykelshorts med indlæg. Stram trøje i pangfarve (helst gul, s´føli!). Aerodynamisk hjelm (for dén gør da hele forskellen, det ved enhver!). Cykelsko der skal klipses fast i pedalen. Smartass drikkedunk til druesukkertabletten. Og hvad har vi…..

Jamen, for helvete altså!

Hvorfor, spø´r jeg – HVORFOR? – er det lige at de skide wannabee´s så absolut skal fylde en hel vejs bredde, når de kommer i flok. Til almindelig gene for trafikken, og til fare for både dem selv og andre. Hva´? Jeg spø´r bare.

De er motionister for pokker. Der er ingen af dem der er Ørnen fra Herning, og jeg skulle da mene at de fleste af dem er alt, alt for gamle til også at gøre sig forhåbninger om en karriere indenfor cykelløb. Eller hvad?

Grrrr! Det var bare det jeg ville sige. Slut herfra.

2 kommentarer:

Maria sagde ...

Jeg er FULDSTÆNDIG enig - for de er virkelig pisse irriterende. De fylder det hele, de flytter sig ikke, og de tænker med røven, når de runder en bakketop og er tæt på at blive torpederet af en bil, hvorefter de sender en fingeren...
Idioter, nemlig.

Pu ha, så kom jeg da også lige af med det ;-)

KH Maria.

Kirsten sagde ...

Hep! Godt vi i det mindste er to...

Jeg bli´r så p****aggressiv når jeg ser sådan en sværm i horisonten. Det er lige før de får mig til at længes mod dage med meterhøje snedriver og spejlglatte veje ;-)