fredag den 14. august 2009

Aah…

Dagen i dag er tilbragt med solen i ryggen, duften af asfalt i næsen og Nena i ørerne. Det er slet ikke en ringe måde at bruge en fredag på.

004007

Jojo, det er da fast arbejde når soklen skal males, men det gør nu altså ikke noget. Jeg synes faktisk det er hyggeligt – og når man så heller ikke har andre hjemme, og bare kan tage det hele i sit eget tempo (og med god musik til), er det altså dejligt.

Jeg var nu ikke helt alene. Skvadderørerne gjorde deres for at lægge forhindringer ind for mig. Heldigvis holdt de spisepause fra tid til anden.

009

På den anden side af hækken var der også liv. Det lød s´gu nærmest som om han var på vej ind i min have når han kom rigtig tæt på – men jeg nød nu lyden alligevel. Der er altså noget særligt over den måde det hele summer på i høsten.

010

Jeg flytter aldrig herfra!

2 kommentarer:

Lis sagde ...

Som landmandsdatter kan jeg kun tilslutte mig her. At køre forbi marker med bigballer på giver mig øjeblikkelige flashbacks til barndommen og DUFTEN af høst. Uhm....Den ER altså bare så god:)))

Kirsten sagde ...

Duften, lydene, den måde døgnet ændrer rytme på (fordi det er NU vi høster - i morgen kan det regne...). Mængden af store maskiner, der får vejen til at sitre når de tromler forbi. Måden folk samles på, for at hjælpe hvor det er nødvendigt. Og så bare synet af bigballer på en gylden stubmark under blå, blå himmel.

Det er fantastisk. Jeg elsker det :-)