mandag den 25. maj 2009

Havenydelse

Sommeren har været over os i weekenden herude på landet. Vi har stornydt det, og har fået rykket igennem i haven og på gårdspladsen både lørdag og søndag. Med måde altså, for i sidste ende er vi begge også rigtig glade for bare at være derude, så der er blevet holdt rigeligt med pauser.

I haven er ungernes balancebomme blevet hevet op af jorden pga råd, sandkassen er fjernet fordi den aldrig blev brugt og der er gjort klar til at fjerne den store bunke natursten der alligevel aldrig bliver til noget stenbed. Det store lærketræ er blevet kraftigt beskåret (læs: Søren gik bare til det med motorsaven), for vi var efterhånden blevet pænt trætte af at skulle dukke nakken hver gang vi gik forbi. Der er hevet ukrudt op til den helt store guldmedalje, og alt skrammelet fra diverse byggeprojekter er fjernet fra gårdspladsen. I det store hele; godt gået!

Det ligner stadig ikke nogen mønsterhave, og det kommer det heller aldrig til. Vi har det bedst med en hæk der gør som den vil, og med buske og potter i stedet for staudebede. Vi har det forøvrigt også rigtig fint med skvalderkål som bunddække, og med mælkebøtter og bellis i græsplænen. Hvis vi ville have det på anden måde, var vi nok også bedre stillet med en lille parcelhusgrund.

Tre tønder land er altså ikke lige sådan at ordne over en weekend, men det er fint med os. Så længe vi har det godt derude og ikke lader os stresse over hvordan det til tider ser ud, er alt vel okay. Og der ser faktisk rigtig dejligt ud lige nu.

015014019 011

Det er lige som vi vil ha´ det. Næsten da…

Hvis alt går vel (og vi snart kan få fat i de forbandede maskiner til at gøre det grove arbejde for os) begynder vi at anlægge terrasse lige om lidt. Som i snart. Som i ASAP, for pokker!

Jeg kan næsten ikke vente…

2 kommentarer:

Marina sagde ...

Skønne billeder. Hvis man ikke kan lide det lidt vildt og uregerligt skal man ikke have så stor en have. Pilleri og besværlige planter hører til i bittesmå haver. Jeg kan også bedst lide det som hos jer og alle mine have har været ret vilde. Jeg kikker ind på din fine blog en anden dag.

Kirsten sagde ...

Præcis, Marina :-)
- og du skal være så velkommen herinde en anden gang :-)