torsdag den 26. marts 2009

Ole opfinder på spil

Agnes kan ikke stå for synet af en tom papkasse. Den skal transmogriffes om til en ny og blændende opfindelse, hver gang. Af samme grund, er jeg den onde, onde mor, der sørger for at have et absolut minimum af papkasser i huset, for ellers kommer der ret hurtigt til at se sådan her ud...
For dem der ikke helt forstår installationskunsten ovenfor, så er øverste billede selvfølgelig opfindelsen (som Agnes så endnu ikke helt har forklaret mig - det er mig endnu uklart hvad den formår, men det er sikkert banebrydende!).
Billede nr. 2 er for lige at give en lillebitte smagsprøve på, hvordan sådan en maskine kan brede sig ud over det meste af stuen. Den hvide "tråd" er centimeterbrede A4-strimler, tapet sammen i begge ender. Nu en ledning, altså!
Og billede nr. 3 giver vel sig selv. En stikkontakt må der til, for hvådden skal skidtet ellers virke, hva´? Bare ærgerligt, Sonny-Boy, at stikkontakten sidder et par meter væk fra hvor maskinen skal stå, for så må mor, far, søster og hund altså skræve hen over ledningsaggregatet hvis man skal over i sofaen.
Dét barn bliver tilmeldt kommunens billedkunstskole til sommer. Basta!

3 kommentarer:

inge - Viva Italia sagde ...

Måske skal I droppe at se Shanes verden hjemme hos jer...

Kirsten sagde ...

You think????? ;-D

Kenneth Baun sagde ...

Ole opfinder på spil det er sjov
mvh
Ole Opfinder.


http://www.kennethbaun.dk