fredag den 13. marts 2009

Arbejd´ arbejd´...

Ja, det er altså sådan det er for nogle af os. Mens resten af landet går på weekend om en halv times tid, tager jeg lige aftenen og natten med på jobbet.

Jeg kom kl. 9 i formiddags, og går kl. 10.30 i morgen. Så´n cirka altså, for jeg skal da sikkert også lige have en ekstra kop kaffe inden jeg får mig snøvlet hjemad - men hvad skal jeg nå??? I morgen har jeg nemlig weekend, men inden da skal jeg lige superhygge mig med en flok skønne unge mennesker og en god kollega i aften.
Og pyt så med, at de sikkert vil tvinge mig til at se X-Factor... ;-)

2 kommentarer:

Pernille sagde ...

Jeg har det lidt sådan med programmer som X-faktor og hvad de nu ellers hedder, at bare man er mange nok, så det okey... så ender det nemlig ofte som baggrund for en masse sjov og snak :)
Ha' en god aften

Kirsten sagde ...

Det er måske en tese jeg kan tilslutte mig, den der.

Vi har i hvert fald haft en hyggelig aften, med både stemmesedler og tilhørende præmie (og jeg siger slet ikke hvem der vandt, dum-dum-di-dej...!).

Jeg plejer ellers at stritte voldsomt imod når det kommer til det program, men man må jo bøje sig for flertallet, og det var faktisk ganske ok. Vi har i hvert fald haft det rigtig rart :-)