fredag den 28. november 2008

Nu´ det jul igen

... for nu er julefrokosttiden over os. Vi tager hul på den i aften, med julefrokost på mit arbejde.

Det plejer at være rigtig, rigtig sjovt og hyggeligt. God mad, godt at drikke, herligt selskab og forrygende underholdning. Det sidste sagt i al beskedenhed (not!), for jeg har været med til at arrangere den i et par år nu, og har netop lagt sidste hånd på aftenens indslag.

Vi bliver omkring 20 mennesker i aften, ansatte og bedre halvdele, og jeg ved at alle kommer til at gå op i det med liv og sjæl. Det er nemlig konkurrencemennesker og spillelystne folk vi har med at gøre.

Vi quizzer. En kollega og jeg har stukket hovederne sammen, og er kommet på omkring 120 musikstykker der skal gættes indenfor diverse kategorier, og omkring 140 spørgsmål om alt mellem himmel og jord........ Og mere afslører jeg ikke her, for der er spioner overalt! ;-)

Det bliver så sjovt :-)

4 kommentarer:

Mette sagde ...

Ja, det var en rigtig god quiz,flot arbejde, men jeg er bare så lost. Ser meget sjælden en film færdig, da jeg meget ofte falder i søvn. Musik...tja jeg lytter til det og ved nogle få gange, hvem der synger og aldrig hvem der har skrevet.
Så jeg må brug det næste år, på at se en hel masse film og lytte og læse til/om musik, så jeg har en lille mulighed for at svare på bare et enkelt spørgsmål og så er der måske en lille chance for, at svaret er rigtigt:-)

Kirsten sagde ...

Eller også skulle du bare melde dig til at lave quizzen, Mette ;-)

mette sagde ...

hmm, jeg ville aldrig kunne lave de rigtig mange spørgsmål, som I havde lavet, sikke dog et arbejde:-) Hvis jeg skulle lave, quizzen vil vist bare være overstået i løbet af 10 min:-)

Kirsten sagde ...

Jeg synes da du skal have lov til at gøre forsøget, Mette ;-)

Én ting er helt sikker! Jeg laver den IKKE igen næste år - dér vil jeg ha´ lov at gætte med i stedet :-)

(Og hvis du hører flg. ord komme ud af min mund om 11 mdr.: "Quizzen? Den skal jeg nok tage!" - så har du min tilladelse til at give mig en opfriskende lussing...)