tirsdag den 20. juli 2010

Sommerferiestille

Jeg skriver ikke meget herinde disse dage. I stedet nyder jeg roen, varmen og hyggen med min familie, for nu har Søren også fået ferie og det elsker vi!

De sidste tre-fire dage har vi tilbragt på et paradisisk sted ude østpå.

I et lille eventyrparadis med fuld forplejning, utrolig forkælelse, bål hver aften, kaffemaskine lige udenfor soveværelset, fri leg, bøfsandwich til frokost (!), shoppingtur uden regning, restaurantbesøg, snak og hygge - og Somersby, sodavand, isvafler med guf og kolde øl ad libitum.

Paradis er ikke åbent for hvem som helst, så spørg mig ikke om I kan booke et værelse. Det vil ikke kunne lade sig gøre. Men måske I kan finde jeres eget lille Paradis elsewhere…

Vores var nemlig eget telt – slået op på svigerforældrenes plæne. Det eneste vi skulle gøre til gengæld for miniluksusferie var en smule murerhjælp (ikke mig!) med en skorsten der trængte voldsomt.

Ikke ringe. Vel? :-)

2 kommentarer:

Stella Dea sagde ...

Det var dog en irriterende besked. Godt nok kan jeg ikke rigtig mure, men jeg kan snakke. De mennesker burde straks lave deres have om til campingplads. Jeg kan ligge i min camper. Bed dem lige overveje det endnu engang ;)

Kirsten sagde ...

Nej, det var da slet ikke ringe ;-)