tirsdag den 27. juli 2010

BØH!

……Der blev du nok forskrækket, hva´? Du troede lige jeg var væk??!

Næææh, du. Jeg er her endnu. Jeg har bare været optaget elsewhere, med sommerferie, telttur, familiehygge, kvalitetstid og livet generelt.

Men nu er jeg tilbage. På lavt blus, for sommeren er her endnu, og jeg har tænkt mig at udnytte det på det groveste. Misbruge den, og suge al næring ud af den.

Men jeg er her!

4 kommentarer:

zpiffen sagde ...

Dejligt! Både at du nyder, og at du er her. Var nu ikke i tvivl.

Kirsten sagde ...

Velkommen tilbage ;-)

SKØØØØØØNT med ferie, nyd den, sug til dig og så kommer du helt sikkert stærkt tilbage ;-))

Mona sagde ...

Du godeste ;)sug løs af den dejlige sommer..snart kommer sensommeren - den er også hver at suge til sig :)

Eva sagde ...

Jeg er også lige dukket op efter ferie, og fik lige læst lidt ned i dine indlæg. Faldt over det med facebook. Jeg er rigtig glad for min facebook profil, og hygger mig med at holde kontakt med dem, som har lyst at holde kontakt med mig. Fra starten har jeg besluttet IKKE at være ven med mine børn (som er mellem 17 og 22), og jeg har meldt ud, at jeg ikke er ven med nogen under 30! Jeg har fået mange anmodninger fra niecer og nevøer og venners børn osv, men har skrevet en lille besked tilbage, at "desværre, jeg er ikke engang ven med mine børn, så....". Jeg gider nemlig ikke få alle de der "unge" opdateringer. Nej! Så vidt jeg ved, er ingen blevet sure. De tænker vel bare, at jeg er sådan lidt gammel. Det må de gerne.