mandag den 12. juli 2010

Hvad er det lige med mig og serieproduktion?

Jamen jeg ved det jo godt. Det er ensformigt, afslappende og hyggeligt, ikke? Absolutely no brain activity needed - kun en smule omhu når der skal vælges materialer, sammensættes farver og mønstre. Og nogle gange skal man udfordre sig selv og sin sans for æstetik, for tingene kan altså sagtens blive for pæne.

Nu er der bl.a. fuld skrue på 70´erne…

023 

…og I der læser med her på regelmæssig basis vil vide at jeg ikke selv er udelt begejstret for dem. Blå er altså bare ikke mig, men det er vistnok sundt at udvide sin horisont. Siger de. Nu har jeg camoufleret det lidt med det gule og turkis. Bare for sjov.

Så kan jeg sjovt nok bedre lide disse her…

022 

…selvom de har fået blondebånd, og dét er så heller ikke lige mig. Under normale omstændigheder. Men det blå “muselmalede” mønster digger jeg da for vildt!

What else? Jo, nu kommer vi til dem jeg selv elsker:

021

024

Dét er i orden, hvis I spø´r mig. Retrostoffer, leopardplettet ruskind (jo, fandeme så! En kende slutty måske, men helt okay til en lillebitte mobiltaske), en smule farvestrejf og fine kontraster.

De er lavet i to forskellige størrelser, og kan købes til helt rimelige priser på Amio. Snart. Jeg skal liiiige sy tre mere, tror jeg……….

3 kommentarer:

Onkel Anne sagde ...

Jeg synes de første er de fineste. Men det er nok fordi jeg kan kende stoffet ;) Det muselmalet har du mere af det, eller hvor kan jeg erhverve mig sådan noget stof?

Kirsten sagde ...

Hahaha, Anne :-) Jeg kan også helt vildt godt lide stoffet - ellers ville jeg jo ikke bruge det - men der er altså bare noget ved det blå der skærer mig i øjnene. Blomsterklaserne er jeg til gengæld lidt forelsket i.

Og mht hvor du kan finde det muselmalede må jeg blive dig svar skyldig. Jeg fandt det selv i den lokale genbrugsbiks, i form af en mellemstor dækkeserviet. Desværre kun én, for det ville jeg også gerne selv have haft noget mere af.

Kolorista sagde ...

Jeg er vild m. den leopardplettede (osse pga det prikkede bånd - wauw, det er en lækker sammensætning) og den anden på det samme billede. Lækkert, lækkert... Kh Lisbeth