fredag den 30. juli 2010

The Queen of Random wishes to know… Part III

Hvor lang tid må der gå efter man er hjemkommet fra en ferie (telt-, sommer-, hotel- eller *indsæt selv flere*), før det er long overdew at få ens hus til igen at ligne noget der er velegnet til menneskelig beboelse?

Er det i virkeligheden ikke meningen at én opvaskemaskine skulle være nok til én husstand?

Se ovenstående spørgsmål – og indsæt så ordet “vaskemaskine” i stedet for opvaskeditto…

Er man for doven eller for u-snu når man vælger at feje hele underetagen i huset, i stedet for at hente støvsugeren på 1. sal?

Hvordan kan man sætte en ære i, hele året rundt, at gøre andre bekendte med at man overheleho´det ikke er sportsinteresseret – for så at blive lidt af en sofakartoffel så snart atletikudøverne er på banen i Barcelona???

Hvad er det der gør at nogle mennesker er dybt religiøse – og andre blot mener at Gud er en fantasiven for voksne?

Hvordan kan voksne lade børn vinde i spil med vilje? Jeg prøver nogle gange, men der farer en djævel i mig et stykke inde i legen. Djævelen plejer at overbevise mig om, at børn har godt af at lære at tabe, og så er det jo pludselig en pædagogisk læringsproces – og ikke blot mit konkurrencegen - det handler om. Hmmmmmm…

Hvorfor skal det være så skidesvært at finde motivationen til at holde op med at ryge, når alle de gode grunde sidder i sofaen lige bag mig nu?

Hvorfor laver de poserne til bland-selv-slik så friggin´ store? Det ser jo ikke ud af en døllefjellemusse mens man fylder i dem, men når man så kommer hjem og tømmer posen i en skål giver det instant dårlig samvittighed! Og jeg er altså enormt dårlig til at holde op med at spise slik før skålen er tom.

Hvorfor taber jeg mig overhovedet ikke på (af? over?) brysterne? Til at starte med var det jo fedt nok, men nu synes jeg bare tøjet begynder at sidde lidt for underligt.

Hvorfor får jeg lavet allermindst når min familie har fri? Her ser jo ud af lort til efterhånden, og jeg begynder så småt at frygte hvordan huset ser ud når sommerferien er slut.

Hvornår får jeg tid til at sy igen?

Hvor mange genstande er det mon okay at drikke, for stadig at kunne cykle hjem i rimelig sikker tilstand i morgen aften? Og hvis vi tager cykelshorts og resten af gear´et på, må vi så køre akkurat så råddent som vi lyster – ligesom de andre motionscyklister på “højt” plan?

Hvor bliver alle vores håndklæder, viskestykker, strømper og karklude af???

Gider jeg mon tælle hvor mange fluer der er i et hjem på landet, for your entertainment only?

Hvornår mon ungerne bliver trætte i aften, så fjernsynet igen kan blive voksendomæne?

1 kommentar:

Onkel Eva sagde ...

Uhhh... dine spørgsmål... så relevante, så relevante!! Jeg synes livet har det med at blive mere og mere fyldt med den slags højeksistentielle (findes det ord overhovedet?!) spørgsmål... jo ældre man bli'r.
Og du må gerne låne et af mine til samlingen:
"Hvorfor skal man altid tisse når man ikke gider??"