lørdag den 3. juli 2010

Oh. My. God.

…der bli´r varmt i dag! Jeg synes jeg ligesom kan mærke fedtet smelte as we speak…

Lidt noget lort egentlig (ikke det med fedtet – dét er totalt i orden!), for de ting jeg burde gøre i dag er altså mere egnede til en grå regnvejrsdag.

Men pyt! Så omrokerer vi bare lidt på de vante rutiner, s´gufanden. Vasketøjssammenlægning (en disciplin jeg er nordeuropæisk mester i) kan vel flyttes ud til havebordet så solen kan nydes imens – og det der med støvsugeren, badeværelsesrengøringen og gulvvasken kan altså sagtens *arhemmmn… host!* gemmes til en anden dag. En dag med indevejr. Eller bare en time eller to.

Sørens murerbil skal rengøres. Godt. Den er ved at nærme sig det klammeste automobil jeg no-gen-sin-de har set, så der skal udføres damage control inden det er for sent. Colibakterier udvikler sig med lynets hast, mens jeg skriver disse ord. Jeg véd det bare. De ligger på lur derude, out to get me.

Det jeg egentlig ikke ved, er hvodden fa´en det endte med at jeg skulle rengøre bilen…………

3 kommentarer:

Helle Thorsøe Nielsen sagde ...

Ha ha, din stakkel! Min mands bil får han godt nok selv "fornøjelsen" af at rengøre. Meeen fra tid til anden lykkes det ham dog at overtale mig til at støvsuge og polere lidt ;)

God arbejdslyst i varmen. Jeg daser på sofaen med en enten brækket eller forstuvet tå! :(

Kirsten sagde ...

Jeg så godt det med tåen på fb, Helle. Man skal passe på med de s**** højstole - de er onde! ;-)

Merete sagde ...

Smiler - sikken humor... ;0)
Håber ikke du er smeltet helt væk.