mandag den 7. december 2009

Yes!

I sensommeren havde jeg tøsebørnene med på en hyggedag i Løkken; en rigtig turistby i nærheden som I nok allesammen kender mere eller mindre til.

Deroppe er der en sjov mentalitet når det kommer til åbningstider i butikkerne. Der står sjældent noget på dørene, for de holder åbent efter behov (red.: når turisterne er i nærheden). Dét kan vise sig at skabe lidt problemer for os (mere eller mindre) lokale, for det er s´gu ofte mere held end forstand at man møder en åben dør udenfor sæsonen.

Nåmmenaltså: Den pågældende dag i sensommeren blev pigerne forelskede. I to styk smykkeskrin der stod i et butiksvindue nede i Nørregade. Aldrig har jeg set mage til smykkeskrin! Der er sølv, pailetter, rhinsten og plys – og de er gigantiske. Bygget op á la gamle syskrin, med flap-ud-hylder og –skuffer i flere etager.

Pigerne har ikke kunnet glemme dem, er det nu gået op for mig. Og med kun 17 dage til jul, var det da oplagt at køre en tur til Løkken, og se om de stadig stod i vinduet. Det gjorde de!

Selvfølgelig fås held ikke ad libitum, så dét der med de underlige åbningstider in mente var der lukket. Selvsagt. På døren var der heller ingen hjælp at hente, hverken i form af åbningstider eller et telefonnummer der kunne hjælpe mig lidt på vej.

Men, men, men… Google er vor ven, ved I nok. Efter et mindre detektivarbejde fandt jeg et telefonnummer, og i den anden ende af linien var en rar dame som rigtig gerne ville sætte skrinene til side til mig, og ringe næste gang hun var at finde i butikken.

Hurraaaaaaaah! :-)

Julegave til pigerne – Tjek! :-)

Og I skal nok få et billede af de fantastiske skrin når engang de lander på matriklen. Jeg lover jer; de er værd at vente på…

2 kommentarer:

En fugl i hånden... sagde ...

Ha ha ha Kirsten. Dem glæder jeg mig sørme til at se. De lyder som det vildeste kitsch ever... :-)

Og hvor godt, du har skaffet dem til dine tøser. Det skal nok vække lykke juleaften...

Kirsten sagde ...

De ER det vildeste kitsch ever! Ren tøselykke :-)