fredag den 4. december 2009

Den pæneste væg i huset

Jeg har hygget mig i dag. Faktisk så meget, at det først efter cirka tre kvarter gik op for mig, at jeg gik rundt og hørte lydsporet til kanal 5´s åndssvage Quiztime.

Først skulle billederne findes frem fra gemmerne, og i ramme…

001

Og så til det sjove! Nu har jeg en helt igennem dejlig væg, der gør mig i fantastisk godt humør – fyldt med de skønneste pigebørn i verden, deres legekammerater og gamle venner.

002

Heldigvis er der stadig plads til flere billeder, og de skal nok komme hen ad vejen. Indtil da vil jeg nyde dem der er – og undres over at mine børn engang har været så små.

003

2 kommentarer:

En fugl i hånden... sagde ...

Det er blevet rigtig godt og flot Kirsten... Sådan en væg taler gemalen og jeg også lidt om at lave i sort hvid med billeder af ungerne, gamle familiebilleder og så måske peppet lidt med en tushtegning og et farverigt postkort eller to ind imellem...

Hvornår går konfektmenageriet i gang hos dig? Søndag står huset her hos os på den anden ende det meste af dagen og vi får gæster til kollektivt konfektdag (alle laver dog deres egne sager) og så smages der og byttes opskrifter på kryds og tværs...

Hilsen Helle

Kirsten sagde ...

Tak, Helle. Den væg har også været på bedding her længe, og NU havde jeg lige tiden. Jeg er superglad for den - og jo, her kommer der sikkert også en børnetegning eller to imellem, men lige nu synes jeg det var de gamle fotos der skulle til ære og værdighed først :-)

Konfekten ved jeg endnu ikke helt hvornår jeg skal i gang med... Jeg tror der går en uges tid før det for alvor går løs herhjemme, men i går fik jeg lavet et halvt ton på arbejdet, til stor fornøjelse for både unge og voksne. Det var sååå hyggeligt - og et vældigt svineri, men sådan SKAL det jo være mens det står på ;-)

God fornøjelse med jeres hjemme-konfekteri i weekend´en! Det lyder rigtig hyggeligt :-)