søndag den 20. december 2009

*tsk, tsk, tsk*

Altså. Taget i betragtning, at jeg tidligere på året bekendtgjorde at i år skulle være året, hvor jeg var i god tid med det hele op til jul, så er jeg godt og grundigt bagefter.

Jeg nåede ikke på indisk julebasar – og kommer det heller ikke.

Jeg nåede ikke at bage småkager – og venter nu pænt til næste år.

Jeg nåede ikke at lave de hjemmegjorte gaver i god tid - men kommer nu i stedet til at sidde med dem d. 23., for færdige skal de være.

Jeg nåede ikke at bestille den gode landopdrættede kalkun i starten af december – men kommer nu i stedet til at købe en dybfrossen én af slagsen i Kvickly senere i dag.

Jeg nåede ikke at gøre hele hytten ren fra kælder til kvist i god tid – men kommer nu til at tæske rundt de næste par dage, for gøres, dét skal det.

Jeg nåede s´gu nærmest ikke at huske at tænde adventlysene på de behørige søndage, og kalenderlyset er kun halvt brændt ned…

Men ved I hvad? Jeg tror det bliver jul herhjemme alligevel…

Jeg har nemlig husket at se både “Shanes jul”,Pagten” og "”Jesus og Josefine” sammen med ungerne.

Jeg har også husket konfekten, julepynten, gaverne - og at uddelegere både ris á la mande, mandelgaven og vinen til de gæster der glad og gerne giver en hånd med juleaften.

Jeg har husket at melde et “ja, tak!” tilbage til de julekomsammener der altid er i juledagene, og i dag når jeg at tage til staden og spise med kniv og gaffel med mine søde svigerforældre. Akkurat som vi gør hvert år den sidste søndag i advent.

Jeg har husket at få passet arbejdsdagene ind i julen, og også på en måde så det bliver både hyggeligt og rart for alle implicerede.

Jeg har huleme endda nået at give kaffe til gæster på min fødselsdag, selvom den ligger på en dag alt, alt, alt for tæt på jul.

Det er slet ikke så ringe endda. Og nu vil jeg sætte mig i sofaen og slappe af med min kaffe, mit strikketøj og mine dejlige tøser, inden alt helvede bryder løs de næste dage :-)

6 kommentarer:

mette b sagde ...

På mig virker det som om, du har nået alle de rigtige ting :)

Vi har nået at bage og alt er fortæret nu, så vi må vist et smut til bageren...

Kirsten sagde ...

Det er vist også den rigtige måde at gøre det på, Mette. Hvorfor skulle alt det gode bagværk ligge og blive for gammelt? ;-)

Maria sagde ...

Du har da nået det vigtigste synes jeg :-)
Og om huset er tip-top-rengjort fra kælder til kvist, om anden er friopdrættet, og om så meget... Bare DU har det godt, er jeg sikker på alle de andre er ligeglade med rengøring og diverse.

KH Maria.

Kirsten sagde ...

Vise ord, Maria. Vise ord... ;-)

Bente P sagde ...

Lyder som du vil få en rigtig hyggelig jul - så "kos deg" som vi siger heroppe i det kolde Norge idag med minus 10 gr.
Selv her er der bagt pebernødder og fundet en masse godteri/konfekt, som jeg må gå og slå datteren over fingrene hele tiden for å ha litt til juledagene.:-)) Og som du skriver - Julen kommer uansett.
Ha en avslappende julefeiring, og det tror jeg på du får! Klem fra Bente

Kirsten sagde ...

Tak Bente - og i lige måde :-)