Og chokoladekvalme. Om ikke af for megen indtagelse, så af duften. Jeg ved det bare.
I eftermiddag og i aften åbner jeg nemlig ballet; der skal laves konfekt med de unge på mit arbejde! Jeg gør det hvert år, og vi hygger max, for der må smages imens.
De plejer at elske at lave små figurer, drysse med alskens glimmer og forsøge sig frem med forme, glasur og alt det andet der gør det sjovt. Jeg selv laver de varianter jeg véd der er salg i. Ingen slinger i valsen her.
Sidste år blev det vistnok til orange- og mokkatrøffel, små marcianbrød med hjemmebrændte mandler, store vulgære træstammer med valnødder og gulddrys, rom/rosin-konfekt og nougatbrud.
I år udvider vi med et forsøg udi hjemmelavede Bounty-stykker; en opkogt kokosmasse med overtræk af lækker chokolade. Og hvis vi når det, skal der også tages hul på det store glas med Amarena-kirsebær, og der skal trilles havregrynskugler, og laves cornflakestoppe af de sølle chokoladerester.
Kvalme, I tell ´ya… Men for filan, hvor bliver det hygsomt :-)
3 kommentarer:
Der var bare alt for meget marcipan!! :-)
Det er jo en fuldkommen åndssvag udtalelse, det dér. Man kan aldrig få for meget marcipan!
Jeg er ikke enig og dog.......jeg har bagt kransekage i dag:-)
Send en kommentar