mandag den 19. oktober 2009

Kender I dét…

at man en sjælden gang imellem bliver så “inspireret” af noget man ser derude, at man simpelthen bare bli´r nødt til at lave et rip-off?

Jeg synes det sker næsten dagligt for mig. Www er uendeligt stort, uendeligt sjovt og uendeligt inspirerende, og det er en uudtømmelig kilde til nye idéer og påhit.

Det ses såmænd også tydeligt ude i venstre spalte, hvor listen med sjove, æstetiske, inspirerende, kreative og hyggelige blogs bare vokser og vokser og vokser.

Idéer er der nok af. Det er mere tiden det kniber med. Hvis jeg skulle nå at få lavet alle de ting jeg falder for derude, skulle jeg vist helt droppe den der luksusting de kalder søvn. Og arbejde. Og familie.

Denne her bliver jeg nu nødt til at gå i gang med. Jeg nåede ikke at være med i lodtrækningen, men så må man jo bare i gang selv.

Og jeg skal nok lade være med at lave den fuldkommen magen til, men idéen er fed. Den skal nok komme til at pynte til mangen en børnefødselsdag i fremtiden :-)

2 kommentarer:

g u r o sagde ...

Hihi...så fint at du liker vimplene mine!! ;) Det er så utrolig morsomt å få inpirere noen! Selv henter jeg jo også (nesten) all min inspirasjon fra den uendelige mengden med ting man finner på nettet...

Lykke til videre!

Kirsten sagde ...

Tak, guro. Det er utroligt fine ting du laver, og vimplerne er skam ikke det eneste jeg kunne finde på at lade mig inspirere af :-)