torsdag den 5. februar 2009

Ugh!

Der er skolefest for o.-6. klasse i dag på Astas skole, og det betyder at det er i aften slaget skal stå. Alt det børnene har øvet på de sidste par uger kulminerer i optræden på scenen, med håbefulde forældre og søskende som publikummer.

Jeg kan desværre ikke være med i aften, for jeg skal arbejde - men så er det jo godt at generalprøven stadig eksisterer. Jeg har lige været inde og se det, og salen var godt fyldt op af bedsteforældre, venner, naboer, børnehavebørn fra byen og alle de andre der havde tid og lyst til at komme og bakke op om poderne :-)

Det var rigtig fint. Der var cowboys, indianere, (kæp)heste, totempæle, saloonpiger, sheriffer, kaktusser, musikere, tipi´er, dansere - nå ja, og så selvfølgelig Remee, Lina Rafn og Thomas Blachman, for dem kan man nemlig også godt få sneget ind i sådan et show, hvis man altså bare har fantasien med sig, og det havde 6. klasse.

Ungerne havde øvet sig, og var rigtig gode - men med lidt vanskeligheder selvfølgelig, for man skal altså have lov til at have sommerfugle i maven og glemme sine replikker når man står foran et stort publikum. Og til en generalprøve bliver der ikke holdt så meget på formerne, så alle tog det stille og roligt. The show must go on, you know ;-)

Min egen indianer hyggede sig...

En af naboerne var kommet ind for at se underholdningen sammen med sine børn, og lillepigen på billedet (som forøvrigt hedder Maja) kravlede selvfølgelig straks ned til de store piger hun kender. Dér var godt at være, og de store tøser hyggede sig mindst lige så meget med det. Maja kunne egentlig godt have været med på scenen, for tøjet kunne godt have gået som indianer-outfit. Lige en lille fjer i håret, og så var der ingen der ville have anet uråd. Måske lige bortset fra størrelsesforskellen, altså...

Ingen kommentarer: