fredag den 25. juli 2008

Uhm...

Hvor er det altså dejligt, når man med dags varsel kan tromme sammen til en hyggetur til stranden. Sådan én med madpakker, snak, sandslotte, kaffe og smøger, glade unger og tilfredse voksne. Og sommersvitsede rygge til dessert ;-)

Sådan en dag havde vi i går. På trods af at vi bor kun en spytklat fra det fantastiske Vesterhav, kørte vi altså bilkortegen tværs over Vendsyssel, for at ende ved Hou Strand. Den er nemlig superbørnevenlig, for man skal laaaangt ud før det bliver dybt.

Jeg tror nok vi nærmest fordoblede antallet af besøgende på stranden da vi ankom. Vi var nemlig mange. Rigtig mange... Det skulle bare lige have været en lille flok, men vi endte altså på 10 voksne og 12 børn. Derfor bilkortegen.

Men for sivan da osse, hvor vi hyggede! Ungerne havde rosinfingre og -tæer konstant, og heldigvis fik vi andre da også en dukkert, for vandet var skønt! Der blev samlet søstjerner, muslingeskaller, eremitkrebs, krabbekløer og hvad stranden ellers kunne byde på - og der blev drukket kaffe og røget smøger, spist madpakker og vandmelon, der blev kigget på lystbåde og der blev hyggesnakket i stor stil. Og det var dejligt.

Og sent på eftermiddagen lod min søde mand sig begrave fra top til bund i sandet, til stor fornøjelse for alle ungerne. De var nådige; hovedet fik han lov at beholde, men alt andet var dækket til - og så blev han selvfølgelig udstyret med diverse attributter mens han lå der ;-) Sikke nogle billeder der blev af det...

Den slags dage ryger lige i gemmekisten, allerinderst inde. Tak for dén.

Ingen kommentarer: