lørdag den 12. juli 2008

Skilteproduktion

En gang imellem bliver jeg kontaktet af folk i lokalområdet, der har fundet ud af at jeg elsker at male. Jeg bor jo langt ude på landet, og heromkring findes der et væld af gårdbutikker - og de vil sjovt nok gerne have opfrisket deres skilte når sæsonen går ind for det ene eller det andet. Som oftest vil de gerne have lavet noget helt nyt, og det er jeg faktisk rigtig glad for - for jeg nyder at få lov at nørkle med skiltene.

Det sidste jeg lavede, var til et vennepar vi har, der producerer Nordeuropas bedste, sødeste og mest saftige jordbær.Det ser umiddelbart ikke svært ud, vel? Men det var alligevel nok det mest krævende skilt jeg til dato har lavet. Der har ikke været en pensel på ét eneste sted - hele skidtet er malet med tandstikkere, Colgates finest!!! Skiltet er nemlig ikke stort større end 60x15 cm, og når teksten skal kunne ses på afstand skal den altså være af en anseelig størrelse - men skrifttypen jeg valgte, gjorde det jo unægtelig noget besværligt ;-)

Jeg synes det er blevet godt - og jeg véd at modtagerne er glade for det. Og jeg er glad for at jeg må male for dem, for det er ren katharsis for min sjæl, når jeg får lov at dykke ned i sådan en opgave.

Mere af den slags, tak!

4 kommentarer:

Christine sagde ...

Hej Kirsten - nu med Blog

Flot skilt. Du er da for sej!! Synes helt klart du skal lave et æggeskilt til naboen, så Røde Hans' koner kan få stimuleret æggeproduktionen :-)

Og flot side i øvrigt. Glæder mig til at læse mere...

Kirsten sagde ...

Tak Christine! Mutti kunne ikke lade være med at sladre, hva´? ;-)

Og så tror jeg for øvrigt overhovedet ikke Røde Hans´ koner trænger til at få stimuleret noget som helst - problemet er vel nærmest at de ikke kan lade være med at ruge skidtet ud. Der bli´r ikke omeletmateriale nok ud af de æg, men tarteletterne bli´r sikkert gode ;-)

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Dejlig blog du har fået lavet dig.. og sikke et smukt skilt.. hilsner fra Ærø

Kirsten sagde ...

Tak Charlotte.
Og velkommen til som den første kommentator udenfor min personlige bekendtskabskreds - det burde næsten udløse en præmie ;-)