mandag den 14. juli 2008

Ud at se...

Ikke med DSB, nej. Og de danske bus-selskaber er altså heller ikke lige så flot kørende som os, når vi tager på tur.

Som jeg har nævnt tidligere, har jeg lige været afsted på tur i det Sønderjydske med arbejdet. Vi kom hjem for en uge siden, men altså... jeg rider ikke nødvendigvis samme dag som jeg sadler, vel - så først nu får I lov at se vores prægtige ganger.


Hvor fin er dén lige, hva´? Den flotteste, knaldrøde Volvo - helt og aldeles uundværlig når man skal på teltferie i det danske sommerland. Den er nemlig helt fantastisk som opholdsstue til kortspil, hyggelæsning og generel sjov og spas, når man er mange afsted sammen.
Og ja, den er gammel. Rigtig gammel. Den hoster lidt med mellemrum, og det er som regel rigtig spændende om den overhovedet vil starte når vi skal til at tøffe afsted - men den er som "Old Faithful", den svigter aldrig i sidste ende. Jeg ville elske, hvis den var min. Men det er den ikke, og det bliver den aldrig. Jeg ville slet, slet ikke turde sætte mig bag rattet i sådan en kæmpe.
Jeg er derimod rigtig, rigtig glad for at der er andre der tør køre den, for jeg glæder mig som et lille barn hver gang vi skal afsted. Både fordi jeg er så glad for de mennesker jeg følges med, og fordi jeg véd, at den oplevelse det er, at få lov at køre de danske landeveje tynde i den gamle bus, er helt, helt speciel.
Øv, hvor er der pludselig lang tid til næste sommer...

4 kommentarer:

Mette sagde ...

Du har ret, det var en super dejlig tur og jeg glæder mig til næste sommer, når bussen skal luftes.
Jeg synes nu, at det ville være dejligt, hvis jeg kunne køre sådan en gammel "svend".

Kirsten sagde ...

Sagde jeg det ikke nok...

Liselotte sagde ...

Orv, hvor er den FED! Jeg forstår godt din begejstring :-)

Kirsten sagde ...

Ja, ikke! Tænk om man bare lige kunne fremtrylle et stort kørekort - og modet til at køre den... ;-)