mandag den 28. juli 2008

Tak!

...for endnu en dejlig sommeraften!

Vi var i byen i går. Ikke så langt væk, det var såmænd i gå-afstand fra hjemmet, og sammen med nogle af de skønneste mennesker jeg kender.

Signe på 12 og Viktor på 3 fyldte år næsten samtidigt, så i aftes skulle de fejres. Vi var en ordentlig flok samlet, for de og deres forældre har heldigvis en stor have der snildt kan rumme 27 mennesker til børnefødselsdag.

Maden var fantastisk! Hjemmelavede burgere på grill, med diverse lækre salater, oliven, feta, hjemmesyltede agurkestænger med hvidløg og ingefær (uhm!), nye kartofler med friske grønne bønner og meget, meget andet. Og så selvfølgelig kræmmerhus med is og jordbærguf til dessert, og cheddar-cheese chips i lune skåle til kaffen bagefter. Det var altså lige før jeg skulle trilles hjem derfra.

Viktor blev begavet med alt mellem himmel og jord; kæmpefodbold, tøj, sko , vandpistoler og what-not. Han blev rigtig glad for det hele, fodbolden især, man er vel knægt med stort K. Dén fodbold fik både drenge og fædre altså også megen tid til at gå med i aftes.

Signe derimod, fik kun én gave fra os allesammen, og heldigvis blev hun glad for den. Det var et seletøj til hesten, hendes kæreste eje, så nu kan hun begynde så småt at træne ham op til at trække vogn. Der gik heller ikke ret længe før han var hentet i den anden ene af byen, og stod med seletøjet på inde i haven. Og resten af aftenen så vi stort set ikke mere til Signe og de andre halvstore piger - hvis der hest i nærheden, er de tabt for omverdenen.

Alle vi andre, ja vi havde det bare storhyggeligt. Med stearinlys på havebordet når mørket falder på, kaffe, chips og smøger indenfor rækkevidde, og sammen med dejlige, glade mennesker - så bliver det altså bare ikke bedre.

Ingen kommentarer: