søndag den 12. september 2010

Vi får pip!

Agnes har, som nogle måske har bemærket, fødselsdag i overmorgen. Alt er der styr på, selv kagebagning til klassen, menuen på selve dagen og de fejringer der følger. Men gaven! Gaven har voldt os problemer.

Først var det meningen hun skulle have en iPod Shuffle af os …men den får hun af bedsterne. Så var det meningen hun skulle have en krea-kurv, med et extravaganza af papirer, glimmer, pailetter, stof og deslige …men det fik hun af mormor.

Barnet er jo heldigt, men forældrene har været i vildrede. Vi vil så gerne give noget særligt, men det eneste der efterhånden er tilbage på ønskesedlen er et par snottede cd´er og dvd-film.

What to dooooooo? Presset bliver jo ikke ligefrem mindre jo tættere vi kommer på dagen, og nu er vi efterhånden ude i at jeg har én time i morgen eftermiddag til at finde lige dét der gør en 7-års fødselsdag god. Huh?!

I aften kom storesøster os til undsætning.

Jamen, hvad med den der fugl, mor? I har jo selv sagt at vi godt kan finde ud af at passe den nu, og Agnes elsker dyr. Og så behøver du ikke engang ud og købe den inden, for hun vil garanteret gerne selv vælge.”

Åh Asta, din skønne unge!

Så nu får vi pip. På den gode måde.

2 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Sikke en klog stor datter du har ;-))

Annette sagde ...

Åh, hvor jeg kender det! Både det med at være i sidste øjeblik og at skulle finde det helt særlige og unikke. Det er sådan et pres.
Og en fantastisk følelse at blive reddet på målstregen. Håber det bliver en skøn dag for jer alle!