lørdag den 11. september 2010

3… 2… 1… HYG!

Om en lille halv time kommer fødselsdagshold no. 1.

Det er ikke nogen stor fødselsdagsfest vi skal holde i dag, for der kommer kun to gæster; mormor og hendes eksmand, pigernes reservemorfar.

Men det er stort! Asta og Agnes ser ikke Tage så tit mere, efter ægteskabet endte. Glæden er stor når det endelig er, så selvom de “kun” kommer de to i dag, skal der fejres igennem.

007

008

 

 

 

 

 

 

 

009

Det skrappe, trænede øje vil bemærke købe-småkagerne. Sådan skal det være i dag, thi sådan gør den kloge husmoder. Så får hun nemlig mere tid til det der er virkelig hyggeligt; at pynte lagkage med fødselsdagsbarnet.

010

Agnes gik lige lidt bananas med marcipanen, men det er altså hendes fødselsdag. Så går moderen glad og gerne lidt på kompromis med æstetikken (og måske i sidste ende også smagsoplevelsen)… ;-)

Og nu skal der hygges igennem!

3 kommentarer:

Lis sagde ...

Jeg synes kagen ser lækker ud! Og TILLYYYYYYKKEEEEEE:)

KRAM
Lis

Kirsten sagde ...

Den smagte også vir-ke-lig godt, Lis! Ja, jeg sneg mig til et stykke i dagens anledning - selvom det bli´r lidt farligt hvis jeg skal smage hver gang barnet skal fejres ;-) Den RIGTIGE fødselsdag er først på tirsdag, men jeg skal nok overbringe hilsenen alligevel :-)

MissUdsholt sagde ...

Åhhh!!
Pretty pretty cake! Sådan en kunne jeg godt bruge liii nu!! Man kan aldrig gå nok bananas med glasuren :-) Den er helt perfekt!