fredag den 24. september 2010

Så går det løs. Igen…

Vi skal holde fødselsdag for Agnes i morgen – men er det også slut! Vi lukker og slukker med pigerne fra klassen, så den skal ha´ alt hvad den ka´ ta´ i morgen.

007Psst… Nu har de balloner altså pyntet stuen de sidste 14 dage, så jeg glæder mig pænt meget til at kunne pille dem ned i morgen aften. Eller, det har jeg jo kunnet hele tiden. Men jeg gad ikke.

Temaet (jojo, for sådan et har vi skam) er “dyr”. Tøserne har fået at vide at de gerne må tage en dyrebamse med hvis de har lyst, og de må også være klædt ud hvis de er med på dén galej – men der er absolut ingen tvang.

004

  • Kagerne bliver små muffins, forklædt som mariehøns.
  • Eftermiddagsmaden bliver pizzasnegle (get it?).
  • Bordpynten bliver sommerfugle.
  • Hvis moderen mander sig op bliver der måske ansigtsmaling i dyreform – men her voterer juryen stadig, og det ser ikke for godt ud lige p.t.

…og ellers gætter jeg forsigtigt på fri leg, ballondans og generelt kaos. Bare så´n, on the top of my head.

006

Nåja. Og så er der jo de obligatoriske slikposer. Som jeg lige har været inde og handle til. Kender I dét, at det ser ud af så utrolig lidt mens det ligger i kurven – og når man så kommer hjem, ser det sådan her ud?

003 

Daaaaaymn, jeg skal ikke have alt det sukker stoppet i de småpiger i morgen! Det bliver delt pænt ud i portioner lige inden de skal hjem, gør det – og jeg tror endda ikke de skal have det hele, for der er da h-e-l-t vildt meget.

Omvendt er det nok heller ikke en god idé at have det liggende her i huset i morgen aften, når jeg er gået sukkerkold ovenpå en børnefødselsdag… ;-)

3 kommentarer:

bare WUNDERBAR sagde ...

Det ser ud til at blive en RIGTIGT go fødselsdag.. og jo kender godt det med at det ik ser ud af noget-vi nupper lige lidt til... :)) Og ja det ER nok farligt at have liggende...
go week og go fødselsdag.. :)

Pernille sagde ...

Jeg droppede de der slikposer for flere år siden, hælder i stedet noget i en skål til fri afbenyttelse.. I en skål skal der ikke meget til, før det ser ud af noget og halvdelen har alligevel ikke lyst til at spise noget - ovenpå alt det andet mad og kage... Der plejer endda at være en smule rester tilbage - ikke meget, men dog rester...

God fornøjelse i morgen.. her har vi stadig ikke afholdt fødselsdag for Tøsebarnet, der er begavet med fødselsdag midt i sommerferien...
Lidt pinligt, efterhånden!

Stella Dea sagde ...

Pøj pøj og ha en dejlig dag med efterfølgende rolig søndag.
en god børnefødselsdag, giover FANTASTISK samvittighed bagefter