lørdag den 25. september 2010

Fyraften

Jamen, sådan føles det altså nu – selvom der overheleho´det ikke har været regulært arbejde involveret hele dagen!

Først var der dette her:

005

006

016

017

Fødselsdagsfest med hujende, glade tøser; med pizzasnegle, udklædninger, gaver, kage, stopdans, sodavand, ballondans, diplomer, “tampen brænder”, hoppen i møblerne, flere balloner, snobrød, trampolinhop, overraskelsespakker med slik, uro og pigefnidder, sjov og ballade – og kaffe til forældrene.

En lille time efter de sidste var sendt afsted sad vi i bilen, på vej mod danseshow en halv times kørsel herfra. Asta skulle give opvisning med to forskellige shows (og det vil så også sige to forskellige kostumer) indenfor et kvarter, så vi fortsatte bare for fuld skrue derude!

Nu er vi landet herhjemme igen, og jeg bereder kroppen på at køre fra sjette gear, og ned i første. Allerhelst frigear…

Om lidt smider jeg mig i sofaen, og håber den film jeg har hentet hjem er god. God nok til at jeg kan holde mig vågen til at få slutningen med. Dét må være succeskriteriet i aften ;-)

3 kommentarer:

Pernille sagde ...

Det kan godt være det ikke kaldes arbejde... men det er uden tvivl udmattende.. god fornøjelse med filmen :)

Merete sagde ...

sov godt ;0)

Kolorista sagde ...

Hvad er det nu de kloge siger??? "Mor er et fuldtidsjob, hvor ALLE glemmer at læse hele stillingsopslaget (inkl. arbejstider og løn) inden de søger det!!!" Håber du stadig sover - og klarede filmen ud. Herhjemme faldt "nogen af os" i søvn til speedway - det var nemlig hvad der var i "vores" fjernsyn i går :-) KH Lisbeth