torsdag den 9. september 2010

Oh frihed – oh, friheden flyver…

Den smule jeg har tilbage i hvert fald. Jeg havde sat min lid til AOF som min delvise redningsplanke, men nu ikke mere.

Fra og med på mandag er jeg underlagt kommune-lune. Helt og holdent. Jeg er blevet sendt på “jobsøgningskursus”, ligesom alle andre ledige der ikke sørger for at få røven med sig tilbage på arbejdsmarkedet indenfor et givent tidsperspektiv.

Hm. Jamen så får jeg da også prøvet dét. I kan vide jer sikre på derude, at I nok skal få et vældigt dybdegående referat af den kamel før eller siden *temmelig skeptisk smiley*

Så: I morgen vinker jeg farvel til frihed, jobsøgning på egne præmisser og faste hyggerutiner. På mandag siger jeg goddag til igen at have institutionsbørn efter skoletid (røv!), madpakke i kantinen og … Ja, hvad?

Jeg ved s´gu ikke rigtig hvad jeg kan forvente mig af dette her, men én ting kan jeg sige jer: Hvis de beder mig tage den der omdiskuterede “hvilken fugl er du?”-test, så bli´r der uddelt slag!

Eller, det gør der nok i virkeligheden ikke for det er jeg for civiliseret til – men jeg skal i hvert fald nok sørge for at se tilpas harm og hønserøv ud til at de (måske) bemærker det ;-)

10 kommentarer:

Karina sagde ...

Måske får du lov at bygge en bro af spaghetti og skumfiduser....yeeeeaaaaaahh!!
BB... det er f/&%%¤ Up! Stort æv.

zpiffen sagde ...

"Eller, det gør der nok i virkeligheden ikke for det er jeg for civiliseret til – men jeg skal i hvert fald nok sørge for at se tilpas harm og hønserøv ud til at de (måske) bemærker det ;-)"

Jamen, så ved du jo allerede, hvilken fugl du er!

Men ellers: good luck!

Eva sagde ...

Det kan være, du bliver overrasket! (Det kan også være du ikke bliver overrasket!!)
Nyd nu weekenden.

Kirsten sagde ...

Haaaaaaharharharharh...! Godt spottet dér, Zpif! ;-D

Karina: Takker for sympati, men nu får det en chance. Skeptisk, jojo, men alligevel. Og hvis det viser sig at være det argeste l***, er jeg da glad for at jeg ikke har brugt min ferie endnu ;-)

Kirsten sagde ...

Hov Eva, der hoppede du lige ind mens jeg skrev! Og jeg håber du har ret; jeg håber jeg bliver positivt overrasket. Virkelig! Dét ville da være fedt :-)

Kirsten sagde ...

Ja, jeg ville så personligt spise skumfiduserne ;-)))))

God fornøjelse... jeg misunder dig ikke. Vi skal sammenlægge to skoler i byen, og det giver desværre fyringer... håber simpelthen ikke det bliver mig. Har jeg desværre prøvet for år tilbage, det var ikke spor sjovt... nå...

Kirsten sagde ...

Jeg krydser fingre for dig, Kirsten :-)

Pernille sagde ...

Det sidste kursus af den art jeg har været udsat for, var sådan rent kursusmæssigt mest af alt en joke.. men ham der gutten der dukkede op, ligger nu syv år efter stadig ved siden af mig, når jeg vågner om morgenen.

Nu er det måske ikke lige det du har brug for, men man har da lov at håbe på en eller anden form for positivitet.. om ikke andet et godt grin :D

Kolorista sagde ...

Hej Kirsten - øv-bøv - ikke sjovt at skulle den tur igennem. MHT den der omdiskuterede fugle-test, så er det altså fordi dem der hår fået lavet den ikke fatter hvad de har været udsat for! Jeg tror nemlig der er tale om en såkaldt DISC-profil, og det er altså et top-professionelt værktøj der arbejder med menneskers forskellige personlighedstyper og hvordan man som arbejdsplads kan udvikle gunstige team-strukturer ud fra dem - det er BESTEMT ikke et børne-have-værktøj - og det med "hvilken fugl er jeg" er kun en meget lille del af det - HVIS du er så heldig at blive DISC-profileret kan du kun glæde dig ;-) På mit arbejde er det en fantastisk fællesforståelse der er kommet ud af at vide hvem der er ugler, papegøjer, duer og ørne (du ka jo prøve at gætte hvad jeg er :-)) Held og lykke - og jeg er jo som altid overbevist om, at der lige om hjørnet er en arbejdsgiver der kan se, at du bare er GULD! KH Lisbeth

Kirsten sagde ...

Pernille: Ge-ni-AL historie! Se, dén skulle de tage at markedsføre de kurser på, så ville folk da være meget mere positivt indstillede fra starten af ;-)

Lisbeth: Du er den første jeg hører noget positivt fra omkring den test, men jeg må sige at sådan som du forlarer det giver den da lidt mere mening. Men jeg er nu stadig skeptisk... ;-)