onsdag den 15. september 2010

Go go go!

Mandag morgen, op og smøre madpakker, sende børn afsted, melde ind på “grøn stue” på jobcenteret, lytte til voksne mænd slå den ene tø-hø efter den anden, komme hjem, bage müslibarer til næste uges madpakker, en times hurtig zumba, hjem og sætte aftensmad på bordet, rydde af, bage kage til tirsdags-fødselsdagsbarn, putte børn, smøre madpakker til dagen derpå, pakke fødselsdagsgaver ind – falde komatøst om i sofaen, vågne kl. 00.45 og tumle op i seng.

Tirsdag morgen, rutinen gentager sig, melde ind på “grøn stue” igen, høre flere tø-hø´er, hjem og hente børn i sfo, hurtigt afsted til klasse fodbold-cup, hjem efter Søren, afsted og handle fuglebur med fødselsdagsbarnet, aftensmad på Burger King, hjem og nå lidt fødselsdagsaftenhygge, putte børn – for så at falde sammen i sofaen til et enkelt afsnit af Big Bang Theory (forøvrigt verdens morsomste persongalleri!). Og godnat.

Onsdag morgen! Ingen “grøn stue”, men derimod langsom start med kaffe ad libitum, gavehandel i Brønderslev og snart hente børn til hyggeftermiddag i selskab med Indiana Jones og hjemmebagte espresso-brownies – og hele dagen har jeg set frem til endnu en omgang zumba i aften.

Det er helt okay – men det bliver altså også okay når alt det her fødselsagshejs er klinget lidt af igen…

Og med hensyn til det der jobkursusting; hollaheltOP, hvor når man altså at få hæklet meget derude, mens voksne mænd spiller tø-hø pingpong op ad hinanden, og kalder det “foredrag”, “kursus” og “vejledning”…

*ingen smiley, men meeeeeget skeptisk ansigtsudtryk*

2 kommentarer:

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...

Ja! de kære politikere skulle tage og stikke snuden ind af døren engang imellem.
Så kunne de følge lidt med i havde man skal udsættes for.
Håber du kommer hel igennem det og får strikket lidt:0)
Knus Susi

Eva sagde ...

God fornøjelse med hæklerierne. Tænk, hvor ville det være mere relevant at hækle et andet sted. Men når det nu ikke kan være anderledes....