mandag den 6. september 2010

Jamen…?! Øv…

Nu er jeg ked. Ikke sådan rigtig ked, med tårer, snot og hulken, men trist. Og skuffet. Og lidt forbløffet.

Af de fire AOF-hold jeg blev bedt om at tage i efterårssæsonen, i patchwork og broderi, er der ikke nogen oprettet so far. Ingen! Ingen??!

Hvor er håndarbejds-sildene henne? Hvor er dem, der har lyst til at sætte deres eget præg på standardtingene? Dem, der gerne vil lære nyt eller være med i gensidig inspiration med sjov og hygge?

Findes de ikke – eller kan de bare allesammen det hele i forvejen?

Der er indtil videre sølle syv personer der har meldt sig til de fire hold. Det batter jo ikke en skid, og jeg kan i dén grad godt forstå at AOF ikke sætter holdene op …men jeg er skuffet. Jeg havde faktisk glædet mig helt vildt, og havde kæmpet for at nå at have en masse gode ting forberedt til undervisningen.

Nu kan det så ligesom være ligemeget.

*Suk*

Men ryst det af dig, Kirsten, og op på hesten igen. På plussiden lyder det til at de vil udbyde kurserne igen til foråret, og så er der vel kun tilbage at håbe at flere har interessen til den tid.

Men for helvede, hvor er jeg ærgerlig over det!

8 kommentarer:

Eva sagde ...

Åh nej, og du kan ikke engang trøste dig med en cheesecake.
Men måske med en ekstra løbetur (og et lille stykke mørk chokolade).
Hvor er det ærgerligt!!!

Henny sagde ...

Aftenskolerne skal jo have noget i katalogerne. Jeg har også lagt navn til en del hold, der ikke blev til noget. Men kan man ikke tage de 7 og lade dem gå på et hold + 5 familiemedlemmer, som du tvangsindlægger ;-). Ja, jeg ved ikke, men i min tid skulle der være 12 for at et hold kunne starte.

zpiffen sagde ...

Kan vist ikke siges med andet end F***! Kunne man ikke slå de syv sammen til ét hold?

Kirsten sagde ...

Eva: Jeg trøstede mig med en times zumba, og det var FANTASTISK :-)

Henny: Jeg tror samme antal gælder endnu, og jeg tror sgis´me ikke jeg får nogen tvangsindlagt til AOF-hold. Det har jeg ikke helt lyst til, du ;-) Jeg ved godt aftenskolerne bliver nødt til at udbyde et bredt udvalg - jeg havde bare helt barnligt håbet på at "mine" hold blev oprettet. Det ku´ ha´ været så hyggeligt... :-)

Zpif: Ja. Fåk, altså. Og nej, det tror jeg ikke, for det var ikke de samme fag de havde valgt. Skiderikker! ;-)

Anne/Undreland sagde ...

Sikke mange mennesker der ikke ved hvad de er gået glip af!

Du skulle have været her i min by, hvor sykurser, strikkekurser, hæklekurser, patchworkkurser og smykkekurser går som varmt brød - mens de hold jeg har haft slået op (stemmetræning og stresshåndtering) aldrig er blevet til en sk.. til noget.

Men godt at høre, at du i det mindste får vekslet noget af ærgrelsen til zumba. Det lyder som et godt bytte!

Kirsten sagde ...

Jeg synes faktisk også det er et helt okay bytte, Anne. Jeg havde jo ærgret mig lidt over at skulle vinke farvel til zumba-aftenerne, men nu ikke alligevel.

Det er vist nå´ed med at glasset er halvfyldt, ikke....? ;-)

rikke sagde ...

jeg gad godt på dit hold, men der er nok lidt langt at køre fra arden trods alt...kan du forresten ikke ligge et link ind der går DIREKTE til din amio-butik...det kunne jeg godt tænke mig!

kh Rikke

Kirsten sagde ...

Nårh, hvor er du sød, Rikke! Dig ka' jeg li' ;-)
Og mht Amio-linket, så har du ret - det burde være herinde. Det sørger jeg for snarest :-)