torsdag den 16. september 2010

Eventmager? Moi?

Okayokay, jeg giver mig. I dag har faktisk været en god dag på “grøn stue”.

Jeg deltog i en form for fremtidsværksted (deres ord, ikke mit), hvor det hele egentlig gik ud på at se nye muligheder, og ikke lade sig begrænse af hvad man selv mener om ens jobfremtid.

Øvelsen gik ganske kort ud på at jeg skulle fortælle om hvad der gjorde mig glad ved at gå på arbejde, hvilke kriterier jeg vægtede ved en arbejdsplads, hvad mine interesser var, og hvor mine stærke sider lå – og derefter skulle jeg holde min kæft! …pænt svært altså. Nu var det så op til mine medkursister at byde ind med hvad de mente jeg ville være god til.

Hårh!

Jeg skal så åbenbart være

håndarbejdslærer (“det si´r sig selv”)

pædagog (“well, well, well, well…”)

eventmager (WTF?)

leder (huh?!)

familierådgiver (hmm…)

terapeut (hell, no!)

journalist (Ulla Terkelsen look-a-like)

konditor (=fedberg)

forhandler (øøøøøøh…)

sælger (jammenaltså…)

selvstændig med gårdbutik (aaaaarh, vel?)

fagforeningsformand (WTfuckingF???)

aktivitetsmedarbejder (ja tak, bring it on!)

musikanmelder (aaalt for cool)

billedkunstlærer (kom med jobbet!)

diplomat (jojo, helt seriøst. Dip-lo-mat. Jamen, hvor finder man lige dét job???)

Jamen, der var da gode forslag imellem. Ikke så mange jeg ikke allerede selv havde tænkt på, men så ved jeg da at jeg ikke er gået helt galt i byen.

Men sjovt, dét var det. Og tankevækkende…

3 kommentarer:

Kolorista sagde ...

Hej Kirsten - ja, når man sådan ikke kender dig Up-close-and-personal - så ku jeg da osse godt ha fundet på alle de dér gode forslag! Syns der ligger meget spændende uudforsket land foran dig - diplomat - det lyder sgu da godt (og vellønnet!!!) - gu ve hvor de slår de stillinger op - eller sender man bare en uopfordret ansøgning??? KH Lisbeth

Eva sagde ...

Fagforeningsformand, eller konditor? Det bliver sørme svært at vælge for dig....Det var vist godt, du kom på det kursus, ellers ville du da aldrig have kendt alle disse muligheder.
Og nu er det snart weekend.
God fredag.

Kirsten sagde ...

Jowjow. Jeg påtænker skam også helt seriøst det der diplomat... Tænk, så hurtigt jeg ville kunne køre i firma-Merzer'en, uden konsekvenser!