torsdag den 29. april 2010

Tænk, hvis jeg var en mand…

001

Så ville jeg garanteret ikke sidde her, foran Jobindex.dk, og pludselig komme til at føle mig helt lille og stille, uvidende og usikker, uerfaren og inkompetent……….

Hvis jeg var en mand, ville jeg garanteret have en følelse af at være Den Bedste Til Jobbet. Vindermentalitet extraordinaire. Fuld tiltro til at jeg ville kunne klare a.l.t.

Det er jeg ikke.

Jeg er bare mig, og lige nu ville jeg ønske at jeg sad i en økonomisk position der gjorde, at jeg kunne tillade mig at se på den næste tid som en kærkommen ferie på ubestemt tid.

Men det kan jeg ikke. Jeg skal op på hesten ASAP - og så må tiden vise om jeg får lov at ride på en konkurrencevindende travhest, eller et gammelt knoklet øg…

6 kommentarer:

Helle : sagde ...

Håber du hurtigt finder dig en super travhest :-)

Henny sagde ...

Mænd søger gerne en stilling, hvis de mener, at de så nogenlunde opfylder 2 af 10 kriterier. Kvinder søger kun en stilling, hvis de mener at de fuldt ud opfylder 8 af 10 kriterier. Intet forhindrer dig i at påtage dig mændenes model, mens du søger arbejde. Nogen skal jo have de gode job!

zpiffen sagde ...

Åh, ja. Så hurtigt man kan få sig selv til at blive lille bitte og lettere inkompetent. Og så endda når man tænker på, hvilke udfordringer vi gerne tager og klarer i forhold til organiseringen af hus, børn, familie og mand. Dér glemmer vi bare at se kompetencerne der ligger gemt.
Op i sadlen og kvind dig op! Du er alt værd og klarer det meste!

Kirsten sagde ...

Helle: Jeg skal lige ha´ modet til at nærme mig travhesten først...

Henny: My point exactly! Men det er hul´me svært pludselig at skulle påtage sig en anden mentalitet end man er vant til - blot fordi situationen "kræver det".

Zpif: Du har ret. Jeg skal bare lige tage et lille tilløb.....

Kolorista sagde ...

Altså - det er bare så TRÆLS at vi (kvinder) stadig hænger fast i det dér "jeg-er-nok-ikke-god-nok-til-det-jeg-laver"-dynd. JEG VIL HA´ DET AFSKAFFET og det kan kun gå for langsomt! Så pyt sgu da med om der står krikke, øg eller nobel ganger på hesten - bare op og afsted. Og hvis du er bare halvt så spændende og morsom og charmerende og alsidig og dygtig som din blog viser - så er de fa´me heldige dem der får dig. KH lisbeth

Kirsten sagde ...

Nåårh, Lisbeth... Hvis jeg nu løber nu, hvor hurtigt kan jeg så komme til at kramme dig? :-)