onsdag den 7. april 2010

Den uendelige historie

Ikea-farcen fortsætter… Der er såmænd sket meget I ikke engang ved; Søren har været afsted igen-igen-igen mens jeg har været i Paris, og vi står stadig uden en hel sofa.

Enough is enough, siger jeg.

I eftermiddag får de dæl´me de dele tilbage vi har købt, for nu gider jeg ikke længere holdes hen med “den kommer på lørdag… nej, tirsdag… arh, okay, så i hvert fald inden næste weekend. Måske…”

Jamen for hunnen da osse! Vi har to chaiselonger og et betræk til den ene. Hvor er mellemstykket? Hvor er de manglende betræk? Hvor er servicen???

Farvel til Ikeas sofa, og goddag til Bilkas bestillingsvare - som med garanti er hjemme senest otte dage efter køb. Og så er den endda mindst lige så lækker, og kr. 3.000,- billigere.

Se, dét er et sprog vi kan forstå!

3 kommentarer:

mette b sagde ...

Jeg bliver mere og mere bekymret for de to sofaer, puffen og alle ekstrabetrækkene, vi har bestilt hos ikea i århus... :(

Kirsten sagde ...

Uff, Mette...

Men måske er der håb endnu for dig og din sofa. Vi har nemlig slet ikke fået lov til at bestille noget som helst, men bare fået besked på at vi selv skulle holde øje med lagerbeholdningen via nettet - og dét er da en dræber!

Held og lykke med købet :-)

mette b sagde ...

Tak for det. Nu håber jeg også at I snart får held med sofakøbet, for det er ski da trist at sidde på det hårde gulv...
Klem