søndag den 11. april 2010

Alt og ingenting

…er hvad vi bruger søndagen på.

Egentlig skulle jeg have været ude i en god sags tjeneste i dag, ligesom jeg har været det de sidste år. Men…

I stedet har jeg brugt de sidste dage på en nådesløs killer-hovedpine der bare slet ikke var til at slippe af med, så jeg valgte den nemme løsning i år og meldte afbud. Nu er hovedpinen aftagende igen (tak, Kodimagnyl), og vi er gået i gang med alt forefaldende i hus og have*.

Her roder helt forfærdeligt, men vi tager lidt her og der. Måske ender det faktisk med at se helt hæderligt ud. Engang.

Solskin og mild forårsluft gør at mine havedrømme sparker til. Nu har vi bestilt de første materialer til hønsegården jeg har drømt om i alle de år vi har boet her. Dét er vel egentlig heller ikke for tidligt at komme i gang så, men jeg skulle jo lige ha´ Søren med på ideen først; det er jo trods alt ham der har håndværkerfærdighederne af os to…

Strøtanker, kan I vel føre dette indlæg ind under. Eller overspringshandlinger. Tomato-tomato.

Slut herfra. Hus og have kalder igen :-)

……………………..

*Jeg skulle hilse fra alle de andre nordjyder, der også valgte at tage en tur på genbrugspladsen en dejlig forårssøndag…

3 kommentarer:

Nina sagde ...

Åh - hvor lyder det bare land-romantisk med hønsegård. Hvor mange høns skal man have for at det er nok til at holde familien med æg? Rigtig god søndag :-)

zpiffen sagde ...

Ja, når du har drømt om det siden sommeren ´08, så synes jeg det er helt ok at få den i år! Skulle du hilse at sige. Personligt har jeg stadig fornemmelsen af hønselort op mellem tæerne siddende langt nok fremme i erindringen til, at vi ikke skal have høns lige med det samme.

Kirsten sagde ...

Nina: Det bli´r skønt!!! ...men ikke ret land-romantisk med hønsemøg, rottefælder og hovedløse hanekyllinger. Sorry; dér stak kynikeren lige sit grimme ansigt frem ;-) Jeg KAN jo ikke la´ vær´... Ikke desto mindre glæder jeg mig helt vildt, for jeg e.l.s.k.e.r det.

Og mht det med antal høns og æg, ja... det kommer helt an på hvilke høns vi ender med at få. Jeg håber på brune italienere, for de er (efter sigende) glimrende æglæggere, og kan snildt producere et æg om dagen. Hver, altså ;-)

Zpif: Næh, du. Jeg har drømt om hønsegård længe før det - det var bare først i ´08 jeg begyndte på bloggen her...

Og forresten: Tøhøhøh... :-)