lørdag den 17. april 2010

Dansemus er trætte mus

Pigerne har været til sportsdag på deres fantastiske danseskole i dag. Hele dagen.

Jeg tager hatten af for

  • børnene, som har lyst til at deltage, og energi til at danse og lege i seks timer straight (når man lige ser bort fra madpakke- og kagepause).
  • instruktørerne, som har tålmodighed og lyst til at påtage sig tjansen med omkring 60 børn og deres krudt i r**** – og at selvsamme instruktører er så pissehamrende dygtige, at de rent faktisk får lært ungerne noget imens!
  • tovholderne, der har gjort et kæmpe stykke arbejde for at skaffe dygtige freelance-instruktører til på en ellers ganske almindelig lørdag i Nordjylland (“Mor! Han har danset på tour med Madonna! Er det ikke bare sejt?!?”)
  • forældrene, der bakker op, interesserer sig og engagerer sig i en dag som denne, når de lige så nemt kunne sidde hjemme i sofaen…
  • og sidst, men bestemt ikke mindst; Rikke-pigen, medejer af danseskolen, der er med hele tiden, overalt. Hun formår at arrangere, bevare overblikket, danse med, undervise, opildne, fotografere, lede og fordele, grine, råbe, danse lidt mere – og huske navne på, og hyggesnakke med, alle der krydser hendes vej en dag som i dag.

Og nu er pigerne trætte! På den allerskønneste, sundeste facon der findes :-)

2 kommentarer:

mette b sagde ...

Sådan nogle børn og sådan en ildsjæl har vi også her i Viborg. Bella eeeeelsker at danse og gør det på badeværelset mens hun børster tænder, i stuen når hun ser fjernsyn og og og

Du får nok ikke hovedpine af pigerne i aften, gætter jeg?

Kirsten sagde ...

Hahaha, nej dét gør jeg ikke Mette. De har været forbavsende stille her til aften :-)

Men det er nu skønt, med den danseglæde. Asta kan nærmest ikke gå almindeligt mere. Al gang foregår med høje benspark her i huset ;-)