søndag den 25. april 2010

Guldweekend

Kender I dét? At man er inviteret til noget, helt uden at orke det? At have følelsen af at man meget hellere vil have en aften hjemme i sofaen, med fødderne på bordet og ro omkring sig – og at man så alligevel tager afsted, og får noget der ligner verdens bedste aften i byen?!

Sådan havde jeg det i går.

Vi endte med at tage til svendegilde hos en af Sørens kolleger, og for filan altså… Jeg kunne ha´ sunget “Sikke´n fest vi har haft nu i nat…” hele vejen hjem. Og jeg var endda designated driver, og havde ikke en dråbe alkohol i blodet!

Dét havde alle de andre til gengæld. Faktisk er jeg lidt i tvivl om, om der overhovedet var blod tilbage i årerne, eller om det efterhånden var rent sprit da vi kørte hjemad ved 02.30-tiden…

Man burde altid feste med murere, altså!

Dagen i dag har jeg brugt på at lade op, for selvom jeg ikke var den mindste smule beruset i går har jeg altså åbenbart nået en alder (fat det hvem der kan) hvor jeg føler mig tømmermandsramt alligevel. Kun grundet den høje musik, den sene sengetid og det røgfyldte lokale.

Det gør ikke noget. Aftenen var helt klart det tunge hovede værd.

Heldigvis har det været superbt havevejr i dag, så nu er samtlige ribs- og solbærbuske amputeret på groveste vis. Jeg ved helt ærligt ikke om jeg bare har taget livet af dem, men nu må det briste eller bære, for de var efterhånden ikke bedre værd.

Tak. For en herlig, herlig weekend. Og lige om lidt er der filme hjemmebagt pizza, for mens jeg har mishandlet buskene med hæksaks og fukssvans, har Søren været i køkkenet.

Det er ikke så ringe endda :-)

4 kommentarer:

Eva sagde ...

Det lyder godt nok sjovt. Det der med tømmermænd kender jeg godt. Jeg har haft hovedpine hele dagen efter kun at have drukket vand fra vandhanen. Det er sgu da surt. Hvis jeg drikker bare det mindste får jeg GIGA-tømmermænd, så jeg foretrækker dem, jeg får på vand. Men alligevel.

Kolorista sagde ...

Lyder som en super aften - tømmermænd kan jeg efterhånden (og vi har jo nogenlunde samme høje alder) få ved at komme i seng senere end 22.30 og drikke danskvand... Ak-Ak... MHT ribs/solbær, så tror jeg ikke rigtig der er noget der kan slå sådan nogen buske ihjel - men glæder mig til at høre om de overlever, for så får mine samme tur næste år! KH lisbeth

zpiffen sagde ...

Fantastisk!! Tænk, hvis man, da man var ung, eller yngre...nå lad nu det ligge, vidste, at man sagtens kan have den vildeste fest UDEN alkohol. Sikker mange hjerneceller man så kunne have haft nu. Måske man (læs du bare JEG) kunne finde sine nøgler og mobiltelefon bare 50% flere gange.

Mht. solbærbuskene m.fl. så overlever de sikkert, hvis du har ladet dem beholde lidt af dem medd blade. Ellers kan jeg varmt anbefale at klippe solbærenes grene af nå du plukker dem. Altså dem der er bær på, så kommer der nye friske skud til næste år, med mange bær, SAMT at du kan sidde på en magelig stol og pille bær af, istedet for at kravle rundt mellem grenene.

Kirsten sagde ...

Eva+Lisbeth: Thank God. Så er det ikke kun mig... ;-)

Zpif: Du har en pointe dér, mht hjernecellerne. Tror egentlig også jeg kunne ha´ været Mensa-medlem, hvis altså...
Og mht buskene, så skulle jeg nok lige ha´ frekventeret dig og din haveviden INDEN jeg gik i gang. Alt er klippet ned - men jeg krydser fingre og håber på det bedste :-)